PlayStation 5 alınır mı?

Müco bey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Ankara, göksu
Merhaba. Uzun süre Xbox kullanıcısı olarak konsol kullandım. Yer yer arkadaşlarımın konsollarını ödünç alma fırsatım oldu (PS4 Pro, PS4 Slim gibi) şu an idarelik bir PC kullanıyorum ve belli başlı oyunlar oynuyorum. PS5 kullananlar çevremde artıyor. Çok alasım var ama bir türlü kendimi ikna edemedim bu konuda. GTA 6 geldiğinde oynarım diye de almak istiyorum bir yandan. Ne yapmalıyım? Xbox'a göre bana ne konuda iyi hissettirebilir nasıl artıları olabilir?

Bende Xbox kullanıcısıyım geçen arkadaşlarla internet kafeye gittik PS5 oynadık falan daha bir güzel geldi bilmiyorum anlatamadım şimdi benim de geçesim var fakat bütçem yok bir yakınında internet kafe falan varsa denemeni öneririm.

Merhaba. Uzun süre Xbox kullanıcısı olarak konsol kullandım. Yer yer arkadaşlarımın konsollarını ödünç alma fırsatım oldu (PS4 Pro, PS4 Slim gibi) şu an idarelik bir PC kullanıyorum ve belli başlı oyunlar oynuyorum. PS5 kullananlar çevremde artıyor. Çok alasım var ama bir türlü kendimi ikna edemedim bu konuda. GTA 6 geldiğinde oynarım diye de almak istiyorum bir yandan. Ne yapmalıyım? Xbox'a göre bana ne konuda iyi hissettirebilir nasıl artıları olabilir?

Bir zaman sonra sıkılabilirsin çünkü PlayStation'da şahsen sadece FIFA WWE UFC gibi oyunlar sarıyor belki de TLOU RDR2 falan ama oyunları ayrı pahalı ve Online oynama ihtimalin düşük bence o paraya PC daha mantıklı gibi.

Ayrıca GTA6 ya da çok heveslenmeyin daha bu yıl çıkacağı belli değil ve 30 FPS olarak gelecekmiş PS5'e zevk vermez yani bana kalırsa. İlla konsol alacağım diyosanız ikinci elden PS5 Slim bakabilirsiniz 15-16ya çok rahat bulunabiliyor ama ben olsam Xbox Series S alırdım.

Bir zaman sonra sıkılabilirsin çünkü PlayStation'da şahsen sadece FIFA WWE UFC gibi oyunlar sarıyor belki de TLOU RDR2 falan ama oyunları ayrı pahalı ve Online oynama ihtimalin düşük bence o paraya PC daha mantıklı gibi.

Yani evet, 2025'teyiz, sonuçta PC her şekilde daha mantıklı.

Şu anda hangi Xbox modelini kullanıyorsunuz hocam PS5'e geçince özel oyunları oynarsanız en büyük artısı o olur bana göre en büyük eksi si de oyunlar Xbox'a göre çok pahalı GTA 6 içinde Xbox Series X varsa bence PS5'e gerek yok.

Ben de PS5 almak icin niyetlendim ancak sonra oyun fiyatlari ve kendi fiyati vb sebeplerle fikrimi değişip Series S aldim yari fiyatına çift kolla birlikte. Gamepass ile birlikte cok avantajli oluyor, zaten sıkı bir konsol oyuncusu değilim fazlasıyla işimi gördü.

GTA VI benim için yeterli sebep olurdu. Xbox'a göre artısını bilmem ama GTA VI için daha optimize olabilir gibi bir şey düşündüğümden daha güvenilir geliyor. Eski model Xbox varsa PS5'e geçmek güzel değişiklik olabilir
ps5 pro için 60 fps zorlanıyor fakat diğerlerinde 30 fps olacakmış haber sayfalarında öle geziyor daha optimize ederlermi bilemem

1-) Sony oyunlarını oynayabilirsin hatta PS Plus alarak bayağı bir süre içinde kaybolabilirsin.
2-) PS5 Pro şu anda GTA 6'yı açacak en iyi konsol. Çünkü rakipsiz Xbox tarafında dengi yok. Bu sebepten eğer 30k bütçen varsa veya yurt dışında tanıdıklar varsa PS5 yerine PS5 Pro alman aynı paraya çok daha iyi olur.
3-) DualSense deneyimi, Xbox'a göre daha hızlı SSD olması, daha kullanıcı dostu arayüzü, arkadaşlarınızın birçoğunda PS5 oluşu da PS5'i öne çıkaran durumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı