PlayStation 5 alınmalı mı?

Konsol mu ? PC mi ?

• Konsol

Oy: 20 23,0%
  • Bilgisayar

Oy: 67 77,0%

• Oy verenlerin toplamı
    87
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi forumlar.
Bildiğiniz üzere dün PlayStation 5 tanıtıldı ve nedense benim hayli hoşuma gitti. Şu an da çok ciddi bir çıkmazdayım. Hali hazırda kenarda birikmiş 3 küsur bin TL param var. Sizce çıkar çıkmaz üstüne biraz takviye yaparak PS 5 almalıyım? Yoksa sistem mi toplamalıyım?

Almış olduğum cihazı 7 sene gibi uzun bir dönem kullanmak istiyorum. Hem de hiç upgrade yapmadan ama genelde oynadığım oyunlarda exclusive oyunların dışında. Bana bir tavsiye verin lütfen.

Bu arada arkadaşlar eğer PC alırsam bana iyisinden bir monitör, klavye, mouse ve kulaklık lazım. Bunlar da ek masraf.

Alınmaz. PC alınır. Çoğu oyun PC için yapılıyor. Konsollar ölüyor artık. Birkaç oyun için alınmaz yani. Daha iyileri PC'de var zaten. FPS strateji oynayamazsın konsolda. Ve oyunları çok pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde hazırdan bilgisayar sistemin yoksa bence bilgisayar alınmalı, bilgisayar daha gelişmiş daha çok şey yapmana imkan sunuyor. Extra olarak bütçe varsa PlayStation alınabilir.
Gündelik işlerimi görebildiğim gayet eski bir laptopa sahibim. İçerisinde 1. Nesil İntel İşlemci var.

3 binin üstüne biraz takviye yaparak değil muhtemelen 3 binden daha fazla takviye yaparak anca alabilirsiniz PS5'i. PS özel oyunlara da ilginiz yoksa aynı fiyata bilgisayar almak bence daha mantıklı.
Onda sıkıntı yok. Neyse koyarım üstüne ki tahminlerim konsolun 6000 TL gibi bir fiyata satılacağı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı