PlayStation 5 almak mantıklı mı?

Mert_002

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta görmüş olduğunuz gibi PlayStation 5 almayı düşünüyorum ama onun hakkında pek bir bilgim yok. Dijital, standart falan var hiç anlamadım ayrıca Xbox'tan PlayStation'a geçeceğim için arasındaki farkları da çok bilmiyorum. Beni ayrıntılı olarak bilgilendirir misiniz? Ek olarak ben okullar kapandıktan sonra almak istiyorum (16 Haziran) seçim falan oldu ya zam gelir mi fiyatlarına?

Merhaba, başlıkta görmüş olduğunuz gibi PlayStation 5 almayı düşünüyorum ama onun hakkında pek bir bilgim yok. Dijital, standart falan var hiç anlamadım ayrıca Xbox'tan PlayStation'a geçeceğim için arasındaki farkları da çok bilmiyorum. Beni ayrıntılı olarak bilgilendirir misiniz? Ek olarak ben okullar kapandıktan sonra almak istiyorum (16 Haziran) seçim falan oldu ya zam gelir mi fiyatlarına?

Zam geleceğini bilemem fakat performans artışı yaşarsın tek sıkıntısı oyunların biraz pahalı olması.

Xbox Game Pass çok iyi bir sistem olduğu için bence yeni nesil Xbox almalısınız TR şartlarında.

Neden bilmiyorum ama bence PC disinda mantikli bir seçim göremiyorum. Belki tercihen el konsollari olabilir. Sebep olarak oyun fiyatlari ve limitlenme olayi. Xbox tarafina gidersen PS oyunlari yok, emulatorler yok. Aynı şekilde PS tarafinda da bu durumlar var. PC ortak payda gibi her şey var. Çok kullanışli bir Game pad almaya bakiyor olay.

Fiyalar konusu içinde Epic Games çok avantajli, Steam aynı şekilde FPS oyunlari daha rahat. PC Game Pass var. İleride PS Plus'ta PC gelebilir.

Dijital sürümde oyunları Online, diski sürümde ister CD ister Online alabiliyorsunuz. Diskli sürümün fiyatı biraz daha pahalı. Ben dijital öneriyorum. Zaten Store üzerinde oyunlar indirime girince güzel fiyatlara düşüyor. 1 yıllık PS Plus extra(400TL) alırsanız 7-8 ay oyun sıkıntısı çekmezsiniz. Yurt dışından alırsanız fiyatı çok daha ucuza gelir. Yurt dışından alamazsanız ikinci el sitelerinde yurt dışından kapalı kutu getirip yine Türkiye fiyatından ucuza satılan bir sürü ilan var. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı