jzxpse
Centipat
Daha fazla
Seneye YKS gireceğim ve ailem hediye olarak PlayStation 5 almayı düşünüyor. Geçen sene sıfır PC aldım zaten gayet iyi çalışıyor. Para pek sıkıntı değil ama PlayStation 5'e 25.000 TL vermek mantıklı mı? PlayStation istememim sebebi oyunlar değil de televizyon da ve daha rahat oynanabilmesi. Bilgisayar koltuğunda oturmam bana çoğu zaman sıkıntı verdi. Ayrıca aylık PlayStation Plus almam gerekiyor. Verdiğim para boşuna gider mi bilgisayarım varken. Ya da PlayStation 6'yı beklemek daha mı mantıklıdır?
Herkesin kendi zevki ben şahsen PC tarafındayım, PS'nin eski cazibesi kalmadı cogu oyun artık PS'den PC tarafınada geliyor, burada kendi rahatın, zevkin ve parasal durumun önemli, PC'yide büyük monitöre + kol bağlayarak oyun zevki alabilirsin eğer istediğin oyun oynamaksa, ama ben zevk almak istiyorum uğraşmak istemiyorum ve daha rahat hissediyorum diyorsan tabii ki o zaman al. Ama zaten iyi bir pcn varken PS5 ile cok uzun zaman gecireceğini sanmam PS5Pro beklemekte ayrı bir secenek size kalmış.