PlayStation 5 CD vs dijital

Bence diskli sürümü alınır. Dijital sürümde sadece Online mağazaya mahkumsun aldığın oyunu satamıyor takaslayamıyorsun ayrıca internetin de yavaşsa o oyunların inmesini sabaha kadar beklersin benden demesi. Artık ortalama oyunlar bile 100GB'ı geçti. CD ile internet derdinden kurtuluyorsun. Mağazada indirim günleri kovalamak yerine ister sıfır ister 2. el alıp sonra 2. el aldıysan aldığın fiyata sıfır aldıysan biraz altına satıp oyunu çok komik miktara oynayabiliyorsun. İstersen takas da edebiliyorsun. Ama oyunlara 1, 5-2K vermek sana koymaz internetin de gayet hızlıysa senin için sürüm fark etmez istediğini al.

Eğer bir gün cdli PS5 oyunu alırsan takas etme ya da oyunu satıp farklı bir oyun alma şansın var. Dijital de nasıl durum bilmiyorum ama bence cdli almak mantıklı bir seçim olabilir.

Kardeşlik yapılabilir yani kütüphane paylaşımı.
 
Kardeşlik yapılabilir.

Olabilir ama güvenebileceği birisi lazım ve sonuçta oyunlar yine dijital oluyor misal oyun 1K yarı fiyatı yani 500TL vererek ulaşıyor interneti kötüyse yine o oyunun inmesini de bekliyor. Ama 1K'ye onun CD'sini alsa hatta 2. el daha da uyguna bulabilir aldığı fiyata geri satar sıfır dahi alsa 700-800 bandında satar veya bir başka oyunla takas eder. CD'yi taktıktan 10dk sonra da oyuna girer oynamaya başlar. Anlatmak istediğim bu. Tercih meselesi tabii.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı