PlayStation 5 CD'li mi alınmalı dijital mi?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem kısıtlı cdli almayı düşünme amacım oyun takası yapmak çevremde konsol dükkanları cok var ama pahalı yani kafam cok karışık dijital alırsam 2 kol cdli alırsam tek kol olacak siz olsaydınız ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları CD ile gezdirme devri bitti artık en azından kırılmış cihazlara HDD, SSD veya USB ile harici depolama birimlerinden oyun yüklenilebiliyor fakat bu cihaz asla kırılmaz. En azından bulut sistemi üzerinden tüm oyunlara erişim sağlanabiliyor. İki kol olduğu için CD olmayan versiyon derdim ben, ama eğer PS Store üzerinden oyun almam oyunları CD ile oynarım derseniz CD versiyon alın.

Ayrıyetten ben şunu yapmaya bayılıyorum arkadaş ile CD oyun paslaşıyoruz veya çevremdeki kişiler ile de aynı şekilde birde bi zaman sonra PS5 i satarken cdli versiyon diye satmak daha iyi olur gibi...

Yani şimdi aklıma takılan tek olay dijitalde oyun oynadıktan sonra cöp oluyor hiç değerlendiremiyoruz mesela Last of Us God of War gibi oyunlar pahalı ve Plus'ta yok bunları CD ile alıp cevremdeki konsol dikkanlarına takaslamayı hesapladım ama arada pes FIFA'da atardım o yüzden kafam coooook karışık olmadı biraz para toplayıp iki kollu vesaire alırım ya da sonra alırım

En ucuz PS5 CDli versionu linki var mı acaba sıfır.

Peki PS5 fat kasa alınmalı mı? 1.5k falan daha ucuz CDli fat kasa 15bin TL yanına kol alsam 17bine gelir sizce fat alınır mı? Slim ise 16.5k civarında ikinci elleri.

Son düzenleme:
Tabi ki Blu-ray sürücülü almalısınız, o şekilde oyunları ikinci elden kutulu alıp bitirdikten sonra aldığınıza çok çok yakın bir fiyattan satıp zararsız oynarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı