PlayStation 5 GTA 6'yı kaldırır mı?

Bilinmeyensoru

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi PS5 alacağım da aklım karıştı. GTA 6'yı PS5 kaldırır mı veya kaldırsa da güzel gözükür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdi PS5 alacağım da aklım karıştı. GTA 6'yı PS5 kaldırır mı veya kaldırsa da güzel gözükür mü?

Açmaya açacağı kesin ama 60FPS olacak mı ona emin değilim. Benim şahsi düşüncem 30FPS de olabileceği yönünde.

Kaldırır hocam ama ben hiç hevesli değilim. Benim için GTA serisi San Andreas'tan sonra bitmiştir. GTA V de aldım yarım saat oynayıp iade ettim pek sarmadı.

PS5 de kaldırmayacaksa çıkmasının mantığı yok zaten hani. Adamlar en güncel konsollara adapte ve oynanabilir şekilde çıkaracaklardır oyunlarını. Yani bir nevi sistemin oyuna uygun olmasından ziyade oyunun sisteme uygun olması gerekecek

PS5 Üzerinde çok rahat çalışır.

Açmaya açacağı kesin ama 60FPS olacak mı ona emin değilim. Benim şahsi düşüncem 30FPS de olabileceği yönünde.

Ya arkadaş ne 30 FPS'i ya. GTA San Andreas'a port mu yapıyorsun? Rockstar bu kadar deneyimsiz ve beceriksiz bir firma değil. 60FPS büyük fark ediyor hem konsol camiasında da hem de bilgisayar camiasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı