PlayStation 5 halen alınır mı?

Bütçe
20000-25000

mertsc1

Zeptopat
Daha fazla  
Çocukken PlayStation 3 çok isterdim o dönemki genel geçim sıkıntısından dolayı o zamanlar sahip olamamıştı, şu an gücüm var içimde bir heves var hâlen saatlerce vakit geçirecek de değilim, sizce alınır mı? Hangi kasasını almalıyım uygun fiyatlı olarak?

Alınması için 2 şeyi karşılamalısın bence çünkü onun dışında alınır.
1- Bir oyuna çok para yatırabilecek kadar paran olmalı.
2- Yada çok para yatıran bir arkadaşın olmalı.
Ben Ps5'i aldım ilk 1 yıl bedava oyunlar ve ucuz oyunlar oynadım sonra bir arkadaşla tanıştım onun hesabını aldım beraber oynuyoruz.

Çocukken PlayStation 3 çok isterdim o dönemki genel geçim sıkıntısından dolayı o zamanlar sahip olamamıştı, şu an gücüm var içimde bir heves var hâlen saatlerce vakit geçirecek de değilim, sizce alınır mı? Hangi kasasını almalıyım uygun fiyatlı olarak?

Hangi yönden sorduğunuza bağlı biraz. Eğer asgari seviyede işimi görsün birkaç el oyunumu atıp kapatayım diyorsanız alınabilir bir öteki taraftan 2.el piyasası her zaman hızlı olan ve talep edilen bir teknolojik ürün o yüzden iyi bakarsanız çok kritik bir zarar etmezsiniz.

Eğer performans tarafında beklentileriniz varsa bu cihazların artık 6-7 yıllık olduklarını ve şu anki güncel teknolojiler ile çok adil bir şekilde yarışmadığını unutmayın bu aletler artık 400-500 dolar bandında satılıyor 1000 dolarlık PC'ler ile boy ölçüşemeyebilir bazı konularda.

Eğer performans tarafında beklentileriniz varsa bu cihazların artık 6-7 yıllık olduklarını ve şu anki güncel teknolojiler ile çok adil bir şekilde yarışmadığını unutmayın bu aletler artık 400-500 dolar bandında satılıyor 1000 dolarlık PC'ler ile boy ölçüşemeyebilir bazı konularda.

Dostum kilitli 60FPS verebilen ve hilecilerin olmadığı bir bilgisayar göster hemen 3'er 5'er tane alalım.

Asıl PC konsol ile boy ölçüşemediği için şu sıralar uçurumdan aşağıya yuvarlanmakta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı