PlayStation 5 için erken değil mi?

Şu korona olmasaydı teknolojiler biraz daha hızlı çıkacaktı meğerse. Korona çıktıktan sonra ertelediler.

Ps 3'ün son oyunları ile Ps 4'ün ilk oyunları arasında pek fark yok. Şu an çoğu oyun hem Ps 4'e hem Ps 5'e geliştiriliyor. Bu oyunları Ps 4'e de getirmek için bir iki yıl boyunca teknik anlamda bir gelişme beklemek tamamen saçmalık. Burada 100 milyon satılmış bir konsoldan bahsediyoruz. Şu an firmalar için Ps 4 varken Ps 5'le uğraşmak zarardan başka bir şey değil.

İşte o da kafama takılıyor SSD'ler çok pahalı. Acaba HDD takılabilecek mi?

Çok bilgim yok yanlış bilgilendirebilirim seni ama Render gerektiren oyunlarda çok sıkıntı yaşarsın. Mesela GTA 6 diyelim. Hızlı bir ekilde araba sürerken bir bakmışssın yol kaybolmuş havada uçuyorsun ve harita geç yükleniyor. PS 5 dedikleri gibi güçlü olacak ise HDD ile sadece Fifa - Pes tarzı haritaları sabit oyunları oynabilirsin. Oda belki.

Katılıyorum.

O zaman PS5 oyunlarını CD ile oynamak şart oldu. Gerçi o oyunları nasıl CD'ye sığdıracaklar o da bilinmez. Son çıkan nesil SSD'ler gerçekten çok ama çok pahalı.

Teknolojiler geride mi dursunlar napsınlar? Teknoloji gelişsin oyunlarda gelişecek. Ben gereksiz olmadığını düşünüyorum. Teknoloji ilerlesin oyunlarda öyle gelişecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…