Ataberk Kaya
Centipat
Aşırı mantıksız bir yorum, bütün Iphone'ların bir alt modeli aynı olsaydı ilk Iphone ile son Iphone son Iphone aynı olurdu. Bu yüzden bu çok komik bir düşünce.
Yerimizde saymıyoruz, sen araştırmadığın için teknolojinin yerinde saydığını sanıyorsun. Aç bak bakalım bu seneki icatlara, 2020 senesinin bilimsel projelerine. Teknoloji yerinde mi sayıyor görürsün. Ağzı olan konuşuyor ne yazık ki.
Buna katılıyorum, çoğu teknoloji firması (hepsi değil) nasıl az fark ve yenilikle fazla para kaldırırız mantığındalar.
Son katıldığın şey zaten konunun genelini kapsıyor. Benim teknolojiden kastım Genel değil. Iphone modelini sadece örnek verdim. Oyunlar firmasından ve teknolojisinden bahsediyorum. Ne yazıkki 2015 yılından beri Gelişim ciddi anlamda göremiyoruz.
Aşırı mantıksız bir yorum, bütün Iphone'ların bir alt modeli aynı olsaydı ilk Iphone ile son Iphone son Iphone aynı olurdu. Bu yüzden bu çok komik bir düşünce.
Yerimizde saymıyoruz, sen araştırmadığın için teknolojinin yerinde saydığını sanıyorsun. Aç bak bakalım bu seneki icatlara, 2020 senesinin bilimsel projelerine. Teknoloji yerinde mi sayıyor görürsün. Ağzı olan konuşuyor ne yazık ki.
Buna katılıyorum, çoğu teknoloji firması (hepsi değil) nasıl az fark ve yenilikle fazla para kaldırırız mantığındalar.
Bir alt modellerine baksın dediğim bir önceki modelinden bahsetmiştim. Elimizde i phone 7 ve 8 var arasında hiçbir fark yok. Cidden yok. Sadece tasarımı farklı. Onun dışında hiçbir şekilde farklı bir yanını görmedim. Sanki ben burada i phone 10 ile i phone 3 ü karıştırmışım gibi kendince bir algı oluşturmuşsun. Algında sıkıntı var büyük ihtimalle. Daha fazla konuşma gereği duymayacağım seninle. Burada Annemizi Babamız savunur gibi bazı şeyleri savunmak hiçbirşeyi değiştirmeyeceği gibi zaman kaybıdır. İyi geceler kardeşim.