HDmi 2.1 olması gerekiyor mu monitörler için yoksa tvlerde mi geçerli![]()
Hdmi sürümü farketmiyor. Her türlüsü olur.HDmi 2.1 olması gerekiyor mu monitörler için yoksa tvlerde mi geçerli
Birde 4k mı 2 k mı
Yani hız 165 e kadar çıkar diyorsunuz ben zaten hikaye oyunları oynayacağımHdmi sürümü farketmiyor. Her türlüsü olur.
Yani hız 165 e kadar çıkar diyorsunuz ben zaten hikaye oyunları oynayacağım
Başka varsa bildiğiniz atabilirsiniz en azından seçim yapmaya çalışırım
Şimdi bende lg tv var 4k fark ediyor mu çok yani anlaşılır mı bilmiyorum
Diğerlerine nazaran ucuz bir şey isterseniz:
![]()
4K'da ancak 30 fps oynayabilirsiniz. 60 FPS oynatmaz lakin 2K 60 FPS oynama imkanınız var bazı oyunlarda. FPS'e bakmayacaksanız tabii ki 2k ile 4k arasında dağlar kadar fark var. Fark edilir yani. Attıklarımın hepsi oyun için FPS değerleri yüksek olanlar.Şimdi bende lg tv var 4k fark ediyor mu çok yani anlaşılır mı bilmiyorum
4K'da ancak 30 fps oynayabilirsiniz. 60 FPS oynatmaz lakin 2K 60 FPS oynama imkanınız var bazı oyunlarda. FPS'e bakmayacaksanız tabii ki 2k ile 4k arasında dağlar kadar fark var. Fark edilir yani. Attıklarımın hepsi oyun için FPS değerleri yüksek olanlar.
Sizin seçiminize kalmış attıklarımın hepsini kullandım bir zamanlar ve hepsi gayet güzel görüntü veriyorduPeki teşekkür ederim bu arada Samsung daha güzel geldi bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.