İlk attığım LG UltraGear daha üst düzey.Zaten şöyle bir şey var şuan lg televizyon var 60 hz bu monitör bana gayet akıcı gelecek benim merak ettiğim şu bu attıklarınız arasında en çok memnun eden grafik kalite konusunda hangisidir
Ölü piksel olayı var mı pek anlamam monitörden de bazılarına öyle denk gelmiş yorumlara bakıyorumİlk attığım LG UltraGear daha üst düzey.
Kısaca tvyi aratmasın performans olarak başka bir şey istemem 4k ile 2k farkını da anlayamam zaten kafaya takmam öyle net kaliteli olsun o arayı kapatır monitör zaten benim derdim fps olayı aksın oyunÖlü piksel olayı var mı pek anlamam monitörden de bazılarına öyle denk gelmiş yorumlara bakıyorum
Eğer kaliteli yerden alırsan ölü piksel çıksa bile iade, değişim işlemlerinde yardımcı olurlar. İlk attığım teknosa, kurumsal mağaza olduğu için yardımcı olurlar. Amazon'dan da alabilirsin. https://www.amazon.com.tr/LG-Ultrag...eywords=lg+ultragear+27&qid=1734038499&sr=8-6Ölü piksel olayı var mı pek anlamam monitörden de bazılarına öyle denk gelmiş yorumlara bakıyorum
Kısaca tvyi aratmasın performans olarak başka bir şey istemem 4k ile 2k farkını da anlayamam zaten kafaya takmam öyle net kaliteli olsun o arayı kapatır monitör zaten benim derdim fps olayı aksın oyun
Ben kargo işlerine güvenemiyorum bizzat mağazaya gidip görmem lazım vatan bilgisayara bakarım teşekkür ederimEğer kaliteli yerden alırsan ölü piksel çıksa bile iade, değişim işlemlerinde yardımcı olurlar. İlk attığım teknosa, kurumsal mağaza olduğu için yardımcı olurlar. Amazon'dan da alabilirsin. https://www.amazon.com.tr/LG-Ultragear-32GP750-B-Ayarlanabilir-Yükseklik/dp/B0CCVCT13R/ref=mp_s_a_1_6?adgrpid=146049138150&dib=eyJ2IjoiMSJ9.BGLQlgszywMYaZhcbJL6JYgohciKV7gV2kgqY_iSRxBLbsIe7Au2-libem6ntwqBPVbRDOhM_oMfvAGKNeUWnOsf2xHWhhLnXE1WmGvADM7RBaGW6Mse0BX7kjd3rLH8S1IyVaK_2aySH3vSq_gck-LniT6jtO6unkyYX0NlY0Em0hzDw9D8mfPTjWBwolbVRKZ3X3IxHtDbapJe1nyyPY31JgbWlWPoJFXttt5sis5KSwyuIBSnHfYLP_nDKiIA7r1DDmWv5IE02yH4coFJ_Hw3AbKhDX8LGNb8IhzkcVU.gcTc4HTfBkSWpYtvgnhwdTCV4ilhBZnEPJxT7BfBoMQ&dib_tag=se&hvadid=678358092685&hvdev=m&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=17366836308126542609&hvtargid=kwd-831213579558&hydadcr=25352_2804978&keywords=lg+ultragear+27&qid=1734038499&sr=8-6
Gönderici Amazon olduğu için sonuna kadar güvenebilirsiniz. Zaten 1 ay süreli iade hakkınız var
Vatan'da normale göre biraz daha fazla fiyatları. MediaMarkt ya da Teknosa'ya bakın. LG ve Samsung markalarına güvenenilirsiniz.Ben kargo işlerine güvenemiyorum bizzat mağazaya gidip görmem lazım vatan bilgisayara bakarım teşekkür ederim
Sağolun kusura bakmayın biraz fazla soru sormuş olabilirim ilk defa alacağım için tedbirli davranıyorum.Vatan'da normale göre biraz daha fazla fiyatları. MediaMarkt ya da Teknosa'ya bakın. LG ve Samsung markalarına güvenenilirsiniz.
Forum bunun için var. Rica ederimTeşekkür ederim öyle mi tamamdır
Sağolun kusura bakmayın biraz fazla soru sormuş olabilirim ilk defa alacağım için tedbirli davranıyorum.
Gamevision dediğiniz Gamepower sanırım. LG ile arasinda öyle aman aman bi fark yok eger bütçenize uyarsa LG alın tabii ki ama GamePower alırsanız da bir şey kaybetmezsiniz.Şuan fark ettim de gamevision 240 hz lg 165 hz bunlar arasındaki fark nedir yani gamevision daha mı akıcı
Birde 31,5 inç ile 32 inç arasında çok fark var mı boyut olarak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.