PlayStation 5 için monitör tavsiyesi

Gamevision dediğiniz Gamepower sanırım. LG ile arasinda öyle aman aman bi fark yok eger bütçenize uyarsa LG alın tabii ki ama GamePower alırsanız da bir şey kaybetmezsiniz.

31,5 inch ile 32 inch arasındaki farkı insan gözüyle farketmek bence çok zor. Bütçenize hangisi daha uygun geliyorsa 31,5 veya 32 inch çok farketmiyor alabilirsiniz.
Peki 165 ile 240 hz arasındaki fark ne işe yarar örneğin 240 olması ne ifade ediyor

Peki 165 ile 240 hz arasındaki fark ne işe yarar örneğin 240 olması ne ifade ediyor
PS5 maksimum 120 Hz desteklediği için 120Hz veya 144 Hz monitor almanız yararınıza olur. 240Hz alsanız bile oyunda göreceğiniz FPS değeri 120'yi geçmez. Kısaca PS5 maksimum 120 Hz destekler (1080p ayarlarda), Monitor Hz oranını ise Monitörün verebileceği maksimum FPS olarak düşünebilirsiniz.

240Hz bir monitör alırsanız 240 FPS verebilir fakat PS5 240 FPS desteklemediği için boşa para harcamış olursunuz.

Açıklayıcı olmuştur umarım.

PS5 maksimum 120 Hz desteklediği için 120Hz veya 144 Hz monitor almanız yararınıza olur. 240Hz alsanız bile oyunda göreceğiniz FPS değeri 120'yi geçmez. Kısaca PS5 maksimum 120 Hz destekler (1080p ayarlarda), Monitor Hz oranını ise Monitörün verebileceği maksimum FPS olarak düşünebilirsiniz.

240Hz bir monitör alırsanız 240 FPS verebilir fakat PS5 240 FPS desteklemediği için boşa para harcamış olursunuz.

Açıklayıcı olmuştur umarım.
Açıklayıcı oldu teşekkür ederim fakat ben ileride masaüstüne geçersem bu ekstra bana kolaylık sağlamaz mı peki

Açıklayıcı oldu teşekkür ederim fakat ben ileride masaüstüne geçersem bu ekstra bana kolaylık sağlamaz mı peki.

Son soru 120 Hz gayet akıcı bir FPS mi yani 60 ile arasında dağlar kadar fark var diyebilir miyiz?

Açıklayıcı oldu teşekkür ederim fakat ben ileride masaüstüne geçersem bu ekstra bana kolaylık sağlamaz mı peki

Son soru 120 Hz gayet akıcı bir FPS mi yani 60 ile arasında dağlar kadar fark var diyebilir miyiz?
Ilerde masaüstüne geçerseniz 165 veya 240 Hz monitör almanız yararınıza olur bu arada. Ama sadece PS5 icin kullanacaksanız saçma olur.

120 FPS ile 60 FPS farkını ilk bakışta anlarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda tam olarak gösterilmiş.

Yani yarım inç için lgden vazgeçilmez hz değeri Ps5 için birşey değiştirmiyor diyorsunuz

Tamamdır teşekkür ederim kusura bakmayın biraz irdeleyen biriyim ama en iyi kararı vermeye çalışıyorum ömürlük alacağım diyebilirim cevaplarınız için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı