PlayStation 5 ısanacak mı?

Sizce Ps 5 de bir sorun yaşanacak mı?

• Evet, Hava tahliyesi yoksa tabi yaşanır

• Hayır, Sony bu kadar küçük bir hata yapmaz içeri bir yere mangala gizlemişdir

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Xbox 360 Arcade ile karşılaştırmak doğru değil bence. PS5 boyut olarak daha büyük ve güzel bir soğutma sistemi koyarlar. Böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum. Rakibinin hatasından ders çıkarmışlardır.

Birileri bence Sony böyle bir hata yapmaz yazmış. Sony ne yapmadı? Telefon piyasası belli. En son yırtınıyordu. Millete sabun kakalıyordu. Beğeniyi de basmışlar.

Katılıyorum zamanında PS 3'ü 600 dolara satıp noel de 300'e düşüren Sony bu hatda uyduruk telofonları vardı PS Vita vardı adamlar nasıl bir cihaz yapmışsa YT lifes oynuyorum orada vita üzerinden video çekdim direk yorumlar PS Vita eskidi alet çıkdığı gibi unutuldu PS TV'de vardı ve o da unutuldu aslında PS 3'de sarı ışık hatası vardı hatda o yüzden sanada hak veriyom.

Herkese merhaba. Bugün sizleri bir konu hakkında bilgilendireceğim. PlayStation 5'te nedense mangala yok, yani hava tahliyesi için yer yok, yani bu da şu soruyu akla getiriyor 3K hatasını bu seferse PS mi yapacak? Hatırlarsanız Eskiden'de bu hatayı Xbox 360 modelinde görmüştük. Hata sebebi konsolun çok ısınmasıydı. Acaba PlayStation 5'te benzer bir hata olacak mı? Aşağıya eğer 2 resim koymak varsa PS 5 ve Xbox 360'ın resmini koydum, Xbox 360 eğer o kadar deliğe rağmen ısınıyorsa PS 5 napacak? Tabii bazı söylentiler var. Mesela bazıları 2 beyaz yüzeyin arasında kalan siyah kısımda tahliye olduğunu söylüyor ama Xbox bu kadar deliğe rağmen bu sıkıntıyı yaşadı, PS bu 2-3 delikle n'apabilir? Bu yüzden size tavsiyem PS 5'i çıktığı gibi almamanız. 1 yıl kadar bekleyiniz konsolda bir sıkıntı var mı? Diye. Aksi takdirde elinizde beş kuruşla bozuk konsolla kalırsınız.

Sony böyle hata yapamaz adamlar deneyipde veriyordur yaptıkları gibi insanlara sunmuyorlardır ilk önce PS5 kim bilir kaç tane testten geçiyor.

Sony böyle hata yapamaz adamlar deneyipde veriyordur yaptıkları gibi insanlara sunmuyorlardır ilk önce PS5 kim bilir kaç tane testten geçiyor.
Zaten bu hatalar 1 yıl gibi bir süre de oluyor yani 1 yıl sıkıntısız oynuyorsun sonra sorun verior ee Sony sence aynı konsolda 1 yıl mı test yapar sürekli yeni konsola mı geçer tabi ki yenisine aynı zamanda Sony çok büyük hatalar yapdı Ps TV Ps Vita Ps life gibi o yüzden fazla güvenemiyorum ve konsolu çok zor gösterdiler yani konsol yapım aşamasının sonlarına doğru bu şekli almış olabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı