PlayStation 5 kolu bilgisayara nasıl bağlanabilir?

Nasip olursa eğer Temmuz'un 16-17'si gibi alacağım kolu. Fakat inceleme yapanlara baktığımda bir kablo çıkmıyor bağlamak için. Mantıken Bluetooth ile bağlanıyor fakat anakartımda Bluetooth özelliği bulunmuyor. Anakartım B250M Bazooka. PlayStation 5 kolunu alınca nasıl bağlayabilirim?

Bir ucu Type-C diğer ucu USB 2.0 ya da 3.0 kabloyla bağlayabilirsin daha az maliyet olur gibi. Eğer kablosuz istiyorsan TP-Link Bluetooth adaptörüne bakabilirsin. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.

Hocam Bluetooth ile bağlayabilirsiniz kolay bir şekilde.

Anakartımda Bluetooth özelliği yok.

Bir ucu Type-C diğer ucu USB 2.0 ya da 3.0 kabloyla bağlayabilirsin daha az maliyet olur gibi. Eğer kablosuz istiyorsan TP-Link Bluetooth adaptörüne bakabilirsin. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.

Peki hocam bu adaptör ya da başka benzeri falan MediaMarkt'da bulunur mu basit bir şekilde.

Anakartımda Bluetooth özelliği yok.

Peki hocam bu adaptör ya da başka benzeri falan MediaMarkt'da bulunur mu basit bir şekilde.

Her mağazasında var mıdır bilmiyorum ama sitesinde mevcut. Hangi ilde oturuyorsunuz? Mağazalarına bakabiliriz. link

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı