PlayStation 5 Slim alınır mı?

Birkac gundur deneyimliyorum oyunlari pahali fakat konsol acayip iyi bilgisayarin başına oturmuyorum desem yeridir heves icin degil rahatlik icin cidden konsol rahat fakat benim sevecegim oyun turleri cok cok az ya da ben bulamadim.

Birkac gundur deneyimliyorum oyunlari pahali fakat konsol acayip iyi bilgisayarin başına oturmuyorum desem yeridir heves icin degil rahatlik icin cidden konsol rahat fakat benim sevecegim oyun turleri cok cok az ya da ben bulamadim.
Plus'ta çok iyi oyunlar var. Ne türü sevdiğinizi bilemem ama benim önereceğim Frostpunk koldan oynayabilirim ayarlarım derseniz Doom 2016 ve Eternal. Zombi oyunları olarak Dying Light ve Dead İsland 2 ve RE serisi. Dead Space öneririm Dualsense oyunu çok keyifli yapıyor aynısı RE oyunları için de geçerli. Ghostrunner keyifli. Sinematik ama hikayeye yön verdiğiniz oyunları severseniz Until Dawn ve Detroit Become Human çok iyi. İnscryption var bilgisayarda oynamadıysanız eğer harika bir oyundur. Eğlenceli keşif oyunu ararsanız Journey To The Savage Planet var arkadaşınız varsa özellikle çok sarar. PS özel oyunlarını belki bilgisayarda deneyim etmişsinizdir ama eğer etmediyseniz Plus'ta çoğu PS özel oyunu var bunlar arasından Tlou gibi oyunları zaten biliyorsunuz önermeye gerek yok ama Medievil diye bir oyun var o çok iyi bence herkese hitap etmeyebilir ama. Hayatta kalma korku oyunlarından çok önerdim ama eğer türü seviyorsanız Evil Within mutlaka bakın iki oyun da muhteşem. Aksiyon ve hikaye isterseniz Guardians Of The Galaxy var o da övülen bir oyun. Bunun dışında önerebileceğim şeyler genelde Plus'a dahil olmayan oyunlar bu yazdıklarımdan illaha size uyan birşeyler çıkar. Yazdığım RE serisi hariç tüm oyunlar Plus'ta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…