PlayStation 5 vs bilgisayar

Gusein

Hectopat
Yer
Azerbaycan/Bakü
Merhaba, hayırlı akşamlar. Halihazırda GTX 1650 ve i3-10100F sistemim var Valorant dışında oyun oynamıyorum. PS özel oyunlara aşırı ilgim var fakat bilgisayar oynatamıyor. PS oyunlarını PS'de oynamayı isterim fakat Türkçe desteği olmayan oyunları anlayacak kadar inglizcem yok. RTX 4060'mı yükselteyim bilgisayarı yoksa PlayStation 5'mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hayırlı akşamlar. Halihazırda GTX 1650 ve i3-10100F sistemim var Valorant dışında oyun oynamıyorum. PS özel oyunlara aşırı ilgim var fakat bilgisayar oynatamıyor. PS oyunlarını PS'de oynamayı isterim fakat Türkçe desteği olmayan oyunları anlayacak kadar inglizcem yok. RTX 4060'mı yükselteyim bilgisayarı yoksa PlayStation 5'mi?
Bilgisayar yükseltin.

Çoğu PS exc oyunlarında Türkçe destek var zaten hocam, sadece sorun olan şey fiyatlar pahalı. Ama hem PS'de hem PC'de oynayan biri olarak ps’nin tadı çok başka, oyun alacak bütçen olursa yapıştır.

PC daha mantıklı. Ayrıca Spider Man veya Horizon Zero Dawn gibi Türkçe dil desteği olmayan oyunlara yama da kurabilirsiniz.

PC daha mantıklı dostum. Bende de 4060 var ve çıkan tüm oyunları rahatlıkla oynadım.

Mesela en yakın Spider-Man 2'yi 1080p, Ultra ayarlarda DLSS + FG ile 100 FPS civarı oynadım.

Ben İngilizce oynadım ancak Türkçe yama yaparak oyunu da anlayarak zevkine zevk katarsın. Zaten tüm PS oyunları da geldi neredeyse. TLOU2'de geliyor.

PC daha mantıklı dostum. Bende de 4060 var ve çıkan tüm oyunları rahatlıkla oynadım.

Mesela en yakın Spider-Man 2'yi 1080p, Ultra ayarlarda DLSS + fg ile 100 FPS civarı oynadım.

Ben İngilizce oynadım ancak Türkçe yama yaparak oyunu da anlayarak zevkine zevk katarsın. Zaten tüm PS oyunları da geldi neredeyse. TLOU2'de geliyor.

Hocam orası öyle ama 2 yıl sonra PS5 yetecek 4060 yetmeyecek.

Neden yetmesin ki dostum? Şu an yeni çıkan Kingdom Come: Deliverance 2'de çok güzel çalışıyor.

Yani PS5 daha uzun ömürlü olur diyorsan seçim senin. Oyun fiyatlarına bak, hangilerinde Türkçe olmadığına vs bak öyle al.

Ben almayacağım ki hocam, konsollar her zaman daha uzun ömürlü, 12 yıl önce çıkan PS4 ile 12 yıl önce olan bir sistemi karşılaştır, PC tarafında yılda bir parça çıkıyor. Konsol tarafında 6 7 yılda bir konsol çıkıyor.

Ben almayacağım ki hocam, konsollar her zaman daha uzun ömürlü, 12 yıl önce çıkan PS4 ile 12 yıl önce olan bir sistemi karşılaştır, PC tarafında yılda bir parça çıkıyor. Konsol tarafında 6 7 yılda bir konsol çıkıyor.
Pardon seni konu sahibi sandım. Artık konu sahibinin tercihi bu olay. Oyun fiyatları vs ortada. PC'de rekabet olduğu için ucuza alma şansın oluyor. İngilizce'de malum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı