PlayStation 5 vs PC

SharpScorpion

Centipat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Size bir sorum var.
Sizce PS5'in çıkma tarihini bekleyip, PS5 mi alim ( Amerika'ya gidip alınacak) yoksa birkaç ay sonra 5000 TL civarı bir bilgisayar mı alayım?
Eğer PC alırsam alacağım PC bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS5 5'in yanında da şu televizyonu almayı düşünüyorum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce PS5'in çıkma tarihini bekleyip, PS5 mi alim ( Amerika'ya gidip alınacak) yoksa birkaç ay sonra 5000 TL civarı bir bilgisayar mı alayım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

PC öneririm PS5 den daha çeşitli olacağını düşünüyorum.

İkisi de olabilir.
Exclusive oyunları takip edin, sevdiğiniz birkaç oyun olursa PS alırsınız.
Fakat doğru düzgün oyunlar PS çıktıktan hemen sonra gelmez, yani 1-2 sene sonra adam olur diyebilirim. Mesela GOW ,Spider Man gibi muhteşem oyunlar PS4'ün neredeyse son dönemine geldi.
Hemen alacaksanız PC.

Amerika'da 5K civarına daha uygun ve daha iyi PC'ler bulabilirsin bence PC al

Günümüz şartlarında 5000'e nasıl bir PC toplanabilir ki? Ben PS5 derim hem dediğiniz gibi daha uyguna almış olursunuz ve istediğiniz gibi rahat rahat oynarsınız.

Ps5'e özel oyun yok şu an. 3 4 sene içinde GoW, The Last of Us 2, Days Gone 2, Uncharted 5 çıkarsa alınır şu da var ki 3 seneye kadar PS5 hem değerlernir hem hataları düzeltilmiş Pro versiyonu falan çıkar. Ancak o modeli alınır kanımca. Şimdi alacağım diyorsan kesinlikle PC.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı