PlayStation 5 vs PC

Alacağın pc için bir şey belirtmek istiyorum. Teknobiyotikten ürün almanı tavsiye etmem. Kronik sorunlu adata ssd'mi kendi elleriyle takıp test edip yolladılar. Şikayet açtığımdaysa SSD'yi ben bozmuşum gibi pcden anlamıyormuşum gibi çözümler sunmuşlar. 3 4 tartışmadan sonra anca kabul ettiler bu seferde ben göndermedim. Merdiven altı ürünler koyuyorlar sistemlerine görüdğüm kadarıyla. Sıkıntı çıkma olasılığı yüksek bir şirket.

Bence PC.
Nedenini soracak olursanız PC'de adam gibi hikayeli güzel bir oyuna vereceğiniz yaklaşık 100 TL civarı ama PS5'de böyle adam gibi bir oyun oynamak isterseniz vereceğiniz para 500TL civarı olur.
Lütfen güncel oyun fiyatlarını gözden geçirin. Güncel AAA oyun fiyatları artık 100 Lira civarı olmuyor.

Ps 5 alırsam televizyon da alacağım için (odama) televizyonla beraber daha işlevsel olur diye düşünüyorum YouTube Netflix gibi uygalamalardan da yararlanabilirim.

Ancak öte yandan PC'de de oyunlar oynuyorum (Valorant CS:GO Fortnite GTA 5)
Şu anki laptopum HP Pavilion 15 CB008NT
GTX 1050 4 GB i7 7700HQ 16 GB 2100MHz RAM.
Şu anki bilgisayarım bu oyunlara yetiyor ancak yeni çıkan oyunlara yetmiyor

Bana göre PS5 almak daha mantıklı ancak bir türlü karar veremiyorum.
Uzanarak RDR2 oynamak diyeride profesyonel oyunculuk. Açıkçası aşırı profesyonel değilseniz PS5 alın derim özellikle o uzun yatağa uzanarak oyun oynamak güzel oluyor. :)
Bende böyle düşünüyorum.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Size bir sorum var.
Sizce PS5'in çıkma tarihini bekleyip, PS5 mi alim ( Amerika'ya gidip alınacak) yoksa birkaç ay sonra 5000 TL civarı bir bilgisayar mı alayım?
Eğer PC alırsam alacağım PC bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS5 5'in yanında da şu televizyonu almayı düşünüyorum:

Normalde PlayStation derim fakat oyun fiyatları ortada PS5 alırsan 2 PS5 parasıda oyuna gider. Ben PC yerine konsol tercih ederim birkaç oyun hariç PC'ye çıkıyor zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı