PlayStation 5 vs. Xbox Series S vs. Series X

Pe

Peki PS 4 slim/pro veya Xbox One S/X alsam kaç yıl daha oyun alırlar
En fazla 3 yıl daha oyun alırlar ama gene Playstation tarafında değişen bir şey olmaz. Oyunlara 450-600 ₺ arası fiyat ödersiniz. Sizin için en iyisi Series S olur. Yanına da dediğim gibi 1 TB harici hard disk alırsınız toplam depolamanız 1.5 TB’a çıkar. Eski nesil oyunları harici hard diske kurar yeni nesil oyunları da konsolun kendisine kurarsınız. Mutlu mesut küçük ve zarif konsolunuz ile 1080P 60FPS yıllarca oyun oynarsınız. Birde Gamepass aldınız mı tadından yenmez.

Benim gibi eğer PS5 almak istiyorsanız ve indirimleri beklerim diyorsanız PS'ı öneririm. Fakat indirim bekleyemem GamePass ile istediğim oyunu istediğim zaman oynarım diyorsanız Series S veya X almalısınız.

100'den fazla oyun var ama hepsi iyi değil bir süre sonra oyunlardan sıkılacaksınız ve yine para vererek alacaksınız.
Sen de haklısın ama 300 e rdr almak yerine 30₺ ye rdr Pubg vb oyunlar gelecek
@RtxPolat 1 yıl anca gelir önceki nesil konsollara oyun, belki.
Yani oralara hiç bakma diyorsun😂
En fazla 3 yıl daha oyun alırlar ama gene Playstation tarafında değişen bir şey olmaz. Oyunlara 450-600 ₺ arası fiyat ödersiniz. Sizin için en iyisi Series S olur. Yanına da dediğim gibi 1 TB harici hard disk alırsınız toplam depolamanız 1.5 TB’a çıkar. Eski nesil oyunları harici hard diske kurar yeni nesil oyunları da konsolun kendisine kurarsınız. Mutlu mesut küçük ve zarif konsolunuz ile 1080P 60FPS yıllarca oyun oynarsınız. Birde Gamepass aldınız mı tadından yenmez.
İkna oldum Series S olacak tercihim 😂

@RtxPolat 1 yıl anca gelir önceki nesil konsollara oyun, belki.
Konuya dair bilginiz olduğunu sanmıyorum. Playstation yeni nesil konsollar gelmesine rağmen hâlâ PS4 üretimine devam ediyor çünkü hâlâ talep var ve kendileri yapmış olduğu açıklamada PS4’ün uzun vadede destek alacağını söylediler ama genede Series S varken Eski nesil konsol alınmaz.

Konuya dair bilginiz olduğunu sanmıyorum. Playstation yeni nesil konsollar gelmesine rağmen hâlâ PS4 üretimine devam ediyor çünkü hâlâ talep var ve kendileri yapmış olduğu açıklamada PS4’ün uzun vadede destek alacağını söylediler ama genede Series S varken Eski nesil konsol alınmaz.
Konsolun üretimine devam edebilirler, ancak PS5 çıktıktan sonra yavaş yavaş kesmeye başlarlar üretimi.

Uzun vadede destek alacak da, ne kadar alacak?
PS3 gibi olacak işte, ufak ufak yazılım güncellemeleri o kadar. Oyun geliştiricileri 1-2 yıla keserler 8. nesil konsollara oyun yapmayı. (Switch dışında)

Konu hakkında bilgim var, ben bilgim olmadığı konu hakkında asla konuşmam.

Benim gibi eğer PS5 almak istiyorsanız ve indirimleri beklerim diyorsanız PS'ı öneririm. Fakat indirim bekleyemem GamePass ile istediğim oyunu istediğim zaman oynarım diyorsanız Series S veya X almalısınız.
Şahsen bende PS5 taraftarıyım ve nasip olursa Mart-Nisan gibi alacağım ama şu bir gerçek ki indirimde dahi bir oyuna 400-500 ₺ vermek çok kötü olacak. Tüm oyunlarımı diskli alacağım ve takas yöntemine başvuracağım.
Konsolun üretimine devam edebilirler, ancak PS5 çıktıktan sonra yavaş yavaş kesmeye başlarlar üretimi.

Uzun vadede destek alacak da, ne kadar alacak?
PS3 gibi olacak işte, ufak ufak yazılım güncellemeleri o kadar. Oyun geliştiricileri 1-2 yıla keserler 8. nesil konsollara oyun yapmayı. (Switch dışında)

Konu hakkında bilgim var, ben bilgim olmadığı konu hakkında asla konuşmam.
Exclusive tarzı oyunlar 1-2 yıl daha kesinlikle gelecek. Spor oyunları gibi çok rağbet gören oyunlar ise 3 belki de 4 yıl daha gelecektir. Mesela Fifa19 PS3’de vardı.

Peki fiyat yönünden ne yani yurt dışından gelecek büyük ihtimalle de Series S alsam kaç ₺ olur

Peki fiyat yönünden ne yani yurt dışından gelecek büyük ihtimalle de Series S alsam kaç ₺ olur
Eğer Avrupa’dan alırsanız 300 Avro yani 2900 ₺’ye alabiliyorsunuz. Tavsiyem Avrupa’dan almanız olur. Amerika’dan alırsanız 300 Dolar’a yani 2500 ₺’ye alabiliyorsunuz.

Eğer Avrupa’dan alırsanız 300 Avro yani 2900 ₺’ye alabiliyorsunuz. Tavsiyem Avrupa’dan almanız olur. Amerika’dan alırsanız 300 Dolar’a yani 2500 ₺’ye alabiliyorsunuz.
Büyük ihtimal Avrupa'dan ama her türlü en az 2k₺ kar oluyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00