PlayStation 5 vs Xbox Series X

sd1

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2020
Mesajlar
557
Çözümler
1
Yer
Türkiye :)
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok kararsız kaldım ama PS5 biraz daha ağır basıyor gibi. Game Pass ya da PS Plus aboneliği ile kullanacağım o yüzden hangisi daha iyi o konuda pek bilgi edinemedim. Hangisinde daha iyi oyunlar var? Bilgi verebilirseniz sevinirim. En sona da siz neden hangisini tercih edersiniz eklerseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi oyun yok ikisininde kendine göre oyunları var ikisinin de listelerini aç karşılaştır hangisi daha çok ilgini çekiyorsa al yoksa ikisi denk konsol zaten güç farkı yok.
 
Özel oyunlar önemliyse PS5 kesinlikle. Ama ne oynadığım fark etmez , ucuz olsun yeter diyorsanız Series X mantıklı.
 
Yanıtlarınız için teşekkürler, şu düşüncedeyim bende. XBOX oyunları zaten PC de var olan oyunlar. O yüzden biraz PS5 ağır basıyor.
 
PS5 alın da gözünüz oyun görsün oyun. Xbox'ın oyunları PS oyunlarına kıyasla çok daha kötü ve hepsi ilk gün PC'ye geliyor. Sadece oyun kalitesi anlamında bakmazsak bile önemli olan hemen hemen çoğu konuda PS5 üstün.
 
Çok kararsız kaldım ama PS5 biraz daha ağır basıyor gibi. Game Pass'ya da PS Plus aboneliği ile kullanacağım o yüzden hangisi daha iyi o konuda pek bilgi edinemedim. Hangisinde daha iyi oyunlar var? Bilgi verebilirseniz sevinirim. En sona da siz neden hangisini tercih edersiniz eklerseniz sevinirim.

Tabii ki PS5 al hiç pişman olmayacaksın.
 

Geri
Yukarı