PlayStation 5 vs Xbox vs Gaming laptop

Kendi adıma konuşursak;
  • Bütçen haliyle varsa/her yeni çıkacak oyunları alabilecek gücün varsa (~699 ila +899 liracık) ve Exclusive oyunları seviyorsan elbet PlayStation 5.
  • Her oyuna ~+899 lira verecek gücüm yok dersen, GamePass ile Xbox ile yardırırsın.
  • Günlük kullanım için PC/Laptop yoksa, PC GamePass paketi ile adam akıllı bir gaming laptop alır; istediğin her yere yanına taşır, oynarsın.
Önemli ekleme: @223481 arkadaşımızın bilgisi üzerine, PS Plus aboneliği ile PS5 oynayabilirsin. Atlamışım onu ben.

Ekleme 2: PS Plus'ın Deluxe paketi fenaymış he.
1663228478616.png

Son düzenleme:
Kendi adıma konuşursak;
  • Bütçen haliyle varsa/her yeni çıkacak oyunları alabilecek gücün varsa (~699 ila +899 liracık) ve Exclusive oyunları seviyorsan elbet PlayStation 5.
  • Her oyuna ~+899 lira verecek gücüm yok dersen, GamePass ile Xbox ile yardırırsın.
  • Günlük kullanım için PC/Laptop yoksa, PC GamePass paketi ile adam akıllı bir gaming laptop alır; istediğin her yere yanına taşır, oynarsın.

Laptopun ekran kartı 3050 ise Gaming laptop alma ben PS5 alırdım, laptop olacaksa en az 3060 olmalı.

Kendi adıma konuşursak;
  • Her oyuna ~+899 lira verecek gücüm yok dersen, Game Pass ile Xbox ile yardırırsın.
  • Günlük kullanım için PC/Laptop yoksa, PC Game Pass paketi ile adamakıllı bir Gaming laptop alır; istediğin her yere yanına taşır, oynarsın.
Önemli ekleme: @223481 arkadaşımızın bilgisi üzerine, PS Plus aboneliği ile PS5 oynayabilirsin. Atlamışım onu ben.

Ekleme 2: PS Plus'ın Deluxe paketi fenaymış he.
Eki Görüntüle 1518062

Yalnız Xbox'ta da bir oyuna 600 700 TL'ler bayıyorsun haberin olsun.

Laptopun ekran kartı 3050 ise Gaming laptop alma ben PS5 alırdım, laptop olacaksa en az 3060 olmalı.

Yalnız Xbox'ta da bir oyuna 600 700 TL'ler bayıyorsun haberin olsun.

Bence arkadaş PS5 alsın ama ben Xbox'ta bir oyuna o kadar verdiğimi hatırlamıyorum. Gamepass'te yüzlerce güzel oyun var, orada olmayan oyunları da indirimden 200-250 civarına alıyorum. Ama gidip en yeni çıkan oyunu almak istersen en ucuz oyun şirketine de gitsen pahalıya alırsın.

Eğer ilk defa PlayStation kullanacaksanız kesinlikle ps5 alın 1 yıllık ps plus deluxe alırsanız çok iyi vakit geçirebilirsiniz. Bence sonrasında satıp laptop almak mantıklı.

Not: Gezmeyecekseniz laptop almayın masaüstü alın.

Eğer ilk defa PlayStation kullanacaksanız kesinlikle ps5 alın 1 yıllık ps plus deluxe alırsanız çok iyi vakit geçirebilirsiniz. Bence sonrasında satıp laptop almak mantıklı.

Not: Gezmeyecekseniz laptop almayın masaüstü alın.
İlk defa ps kullanacak bir kişi için ps plus deluxe gamepass’i 5’e 10’a katlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı