Çözüldü PlayStation 5 yavaş çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

T4r1K_17

Hectopat
2 Şubat 2025'te yeni bir PS5 fat kasa aldım 1016 sürümüydü galiba (sıfır). Online oyunlarda sürekli bir bağlantı problemim var. FIFA oynayamıyorum. 1 pas veriyorum, 4 5 saniye donuyor. İnternetten 1Gbps internetim var, az önce PC'de ölçüm yaptım ping 3, download/upload 600 küsurdü, sorun konsolumdaymış gibi hissetmeye ve korkmaya başladım. Garantisi falan var ama uğraşmak istemiyorum.

Konu hakkında bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Port acman gerekiyor bağzı internet sağlayıcıları konsolarda problem çıkartıyor. Bende Vodafone ev interneti var online oyunlarda problem yaşıyordum sonra araştırdım port acmam gerekiyormuş.YouTube'dan bakabilirsin nasıl açıldığını.
2 Şubat 2025'te yeni bir PS5 fat kasa aldım 1016 sürümüydü galiba (sıfır). Online oyunlarda sürekli bir bağlantı problemim var. FIFA oynayamıyorum. 1 pas veriyorum, 4 5 saniye donuyor. İnternetten 1Gbps internetim var, az önce PC'de ölçüm yaptım ping 3, download/upload 600 küsurdü, sorun konsolumdaymış gibi hissetmeye ve korkmaya başladım. Garantisi falan var ama uğraşmak istemiyorum.

Konu hakkında bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Ethernet kablosu ile mi bağlanıyorsunuz?

Merhabalar sürümün eski sürüm 2016 alman gerekiyordu en sonu o bana kalırsa garantiye sorununu anlat yada iade süren varsa direk iade et ps5 slim al. En kafa ağrıtmayacak model slim 5 modelinde

Port acman gerekiyor bağzı internet sağlayıcıları konsolarda problem çıkartıyor. Bende Vodafone ev interneti var online oyunlarda problem yaşıyordum sonra araştırdım port acmam gerekiyormuş.YouTube'dan bakabilirsin nasıl açıldığını.

Çözüm
Port acman gerekiyor bazı internet sağlayıcıları konsolarda problem çıkartıyor. Bende Vodafone ev interneti var Online oyunlarda problem yaşıyordum sonra araştırdım port acmam gerekiyormuş. YouTube'dan bakabilirsin nasıl açıldığını.

Teşekkür ederim deneyeceğim.

Merhaba sürümün eski sürüm 2016 alman gerekiyordu en sonu o bana kalırsa garantiye sorununu anlat ya da iade süren varsa direk iade et PS5 Slim al. En kafa ağrıtmayacak model Slim 5 modelinde.

2016 Slim kasanın sürümü ben Slim almak istemedim. Isınma problemleri yaşandığını gördüm ve tip olarak da beni çekmedi. Evet 1016 yerine 1116 1216 alabilirdim ama bulamadım aldığım mağaza 2 yıl belgeli bir şekilde garanti verdi ve sıfırdı bu yüzden tercihim 1016 surumu oldu.

Port acman gerekiyor bazı internet sağlayıcıları konsolarda problem çıkartıyor. Bende Vodafone ev interneti var Online oyunlarda problem yaşıyordum sonra araştırdım port acmam gerekiyormuş. YouTube'dan bakabilirsin nasıl açıldığını.

Sizin dediğinizi yapınca düzeldi internet sağlayıcım kaynaklı problem var son gunlerde onun dısında şu an rahatım modem uzakta olsa bile iş görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı