PlayStation 5'i yurt dışından getirtmek

Normalde korona yüzünden dönmüştüm okulumdan fakat sırf PlayStation 5 için geri dönüp alacağım. Size de yurtdışından getirtmenizi öneririm. 399€=3526₺ ediyor ama şöyle bir şey var o konsolu aldıktan sonra Türkiye'ye dönerken havalimanında tax-Free diye bir şey var %20'sini sana iade ediyorlar. Yani 399€ yerine 329€'ya almış oluyorsunuz o da yaklaşık 2900₺ ediyor.

Evet babama yapmışlardı öyle bir indirim. Ama 1 yılda 1 hakkı var 1 kişinin.

Hayır. Tek bir ürün oldugu için sıkıntı olmuyor eğer gümrük çalışanı sorarsa X ülkesinde evimden getirdim dersin.

Ben ileride Bulgaristan'dan Xbox series s getirebilirim öyle denerm ama o vergi iadesinden sonra gümrükte Türkiye vergisi alınadabilir farkedilirse bence riske gerek yok. Aslında geçerken bagajı bile açmıyorlar çoğu zaman.

Normalde korona yüzünden dönmüştüm okulumdan fakat sırf PlayStation 5 için geri dönüp alacağım. Size de yurtdışından getirtmenizi öneririm. 399€=3526₺ ediyor ama şöyle bir şey var o konsolu aldıktan sonra Türkiye'ye dönerken havalimanında tax-Free diye bir şey var %20'sini sana iade ediyorlar. Yani 399€ yerine 329€'ya almış oluyorsunuz o da yaklaşık 2900₺ ediyor.

Kanka gelirken bana da bir ekran kartı getirebilir misin veririm parasını nakit. Direkt.

Ben ileride Bulgaristan'dan Xbox series s getirebilirim öyle denerm ama o vergi iadesinden sonra gümrükte Türkiye vergisi alınadabilir farkedilirse bence riske gerek yok. Aslında geçerken bagajı bile açmıyorlar çoğu zaman.

Sadece 1 tane getirirsen sorun olmaz garanti olsun istiyorsan kutusundan çıkart öyle getir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı