PlayStation 5'te donanımsal sorun yaşayan var mı?

Yigitmete

Kilopat
Merhaba, Sony özel oyunlarını ve GTA 6'yı oynayabilmek için PlayStation 5 almak istiyorum, fakat ikinci el ile sıfır arasında kaldım. Merak ettiğim konular şunlar; Fat kasalarda kronik veya sık karşılaşılan bir sorun var mı? Ayrıca uzun süre kullanım sonrası donanımsal sorunlar ile karşılaşan var mı?

Duruma göre sıfır PS5 slim ya da ikinci el Fat kasa tercih edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Sony özel oyunlarını ve GTA 6'yı oynayabilmek için PlayStation 5 almak istiyorum, fakat ikinci el ile sıfır arasında kaldım. Merak ettiğim konular şunlar; Fat kasalarda kronik veya sık karşılaşılan bir sorun var mı? Ayrıca uzun süre kullanım sonrası donanımsal sorunlar ile karşılaşan var mı?

Duruma göre sıfır PS5 slim ya da ikinci el Fat kasa tercih edeceğim.
Temiz ikinci el bir PS5'in donanımsal olarak sıfır PS5'den bir farkı yoktur. Ama tabii ki tamir görmemiş ürün alınmalı.

Merhaba. PS5'in çıktığı günden beri diğer eski nesillerde olduğu gibi kronik sorunu olmadı. Çıkan hatalı ürünler ilk partide bile çok azdı. Tabii ki teknoloji şans işi. Fiyatı uygun istediğiniz fat ya da Slim alabilirsiniz hepsi çok başarılı. Ben 2020'de ilk çıkan fat kasayı kullanıyorum 3,5 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. Slim fat kasaya göre yerine göre 5-10 derece daha sıcak çalışıyor ama bunun oyun performansına veya cihaza negatif bir etkisi yok. Slim model ısınıyor alınmaz diyenlere kulak asmayın.

Slim'ya da fat kasadan hangisi hoşunuza gidiyorsa bütçenize uygun olanı alın geçin hocam. PS5 çok fazla kronik sorunu olan bir konsol olmadı çıktığından beri, ilk sürümlerin bir kaçında dikey kullanıma bağlı olarak (kimileri içi kurcalanmış cihazlardı onlar diyor) sıvı metal akma problemi olmuştu diye hatırlıyorum fakat fat kasa alacaksanız CFI-12 ile başlayan sürümlerden almayı tercih ederseniz bu konuda da aklınızda soru işareti kalmamış olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı