PlayStation almak mantıklı mı?

Joystick ile oyun oynayabiliyorsan evet al ama elin klavyeye alışıksa hiç alma derim. Ben mesela joystick ile sadece God of War'ın yunan dönemi oyunlarını oynayabiliyorum

Merhaba, yıllardır PC kullanıcısıyım ama çocukluktan beri bir PS hayalim var. Bundan dolayı PS5 Slim almayı düşünüyorum fakat oyunlar konusunda kafamda soru işareti var. PS Plus ile gelecek oyunlar yeterli mi? PS Plus Deluxe yıllık yaklaşık 3000 TL değer mi? Ayrıca "Al ya da alma şu yüzden" diyebileceğiniz önerilere de açığım. Bu arada, yurt dışından alacağım cihaz çift kol + PS5 Slim 14-15k gibi bir fiyata geliyor.
Alınır, internette ucuza binlerce hesap (ortak) bulunuyor. 80TL gibi bir fiyata TLOU 2 hesabı almıştım.

Bu arada, yurt dışından alacağım cihaz çift kol + PS5 Slim 14-15k gibi bir fiyata geliyor.
Bu fiyata kaçmaz, alınmaz diyenlere kulak asma. PS ile oyun oynamanın keyfi daima başkadır. Deluxe ya da Extra üyelik için yılbaşında indirim olabilir.

Merhaba, yıllardır PC kullanıcısıyım ama çocukluktan beri bir PS hayalim var. Bundan dolayı PS5 Slim almayı düşünüyorum fakat oyunlar konusunda kafamda soru işareti var. PS Plus ile gelecek oyunlar yeterli mi? PS Plus Deluxe yıllık yaklaşık 3000 TL değer mi? Ayrıca "al ya da alma şu yüzden" diyebileceğiniz önerilere de açığım. Bu arada, yurt dışından alacağım cihaz çift kol + PS5 Slim 14-15k gibi bir fiyata geliyor.

PS Plus'daki oyunlar gayet yeterli oluyor o fiyata bulabiliyorsan düşünme direkt yapıştır bende yıllardır PC kullanıcısıyım yeni PS5'e geçtim konsolun hissiyatı gerçekten çok farklı şimdi hikayeli oyunları PS'den onlinle oyunları PC'den oynuyorum. Bana kalırsa 3K vermek yerine aylık al biraz bekle 1800'e falan düşüyor geçen ay düştü aldım ben.

Merhaba, yıllardır PC kullanıcısıyım ama çocukluktan beri bir PS hayalim var. Bundan dolayı PS5 Slim almayı düşünüyorum fakat oyunlar konusunda kafamda soru işareti var. PS Plus ile gelecek oyunlar yeterli mi? PS Plus Deluxe yıllık yaklaşık 3000 TL değer mi? Ayrıca "al ya da alma şu yüzden" diyebileceğiniz önerilere de açığım. Bu arada, yurt dışından alacağım cihaz çift kol + PS5 Slim 14-15k gibi bir fiyata geliyor.

Ben almanızı öneririm. Ben hikayeli oyunlarda PlayStation 5'imden aldığım zevki bilgisayarda alamıyorum. Ayrıca DualSense TLOU gibi oyunlarda çok iyi iş çıkarıyor. Steam'in Dolar'a geçmesiyle artık PS'den oyun oynamak daha avantajlı oldu. PS kardeşliği, PSN gibi sistemlerle ucuza oyun oynayabilirsiniz. Eğer hikayeli oyun seven birisiyseniz bu fırsatı kaçırmayın derim.

PS5'e sahibim. Dolapta durduğu yerde tozlaniyor. God of War oyunlarinin ikisi de PC'de. Horizon oyunlari da, Ghost of Tsushima da, Spider-Man 2 de geliyor. Last of Us 2 de geliyor. Benim açımdan para israfi oldu PS5.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı