PlayStation hesap kurtarma

Hesabı açıktı kurduğumda playstationı. Yani birinden çalıp etmedim. Bende bi bozulma durumunda vesaire oyunları nasıl kurtarabilirim diye soru sordum burada. Fiyatı yüksek oyunlar yani. Alacak durumum yok.

Sony'e E-posta at. Durumu izah et. Bir şekilde hesabın farklı bir kişinin sana vermiş olduğunu ve şifresini bilmediğini kanıtla, yardımcı olacaklardır muhtemelen. Eğer kuzenin ölmüş ise Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun İnşallah.

Kardeşim şimdi bak haksız mıyım? Hesabın mailini bilmiyorsun. Şifresini bilmiyorsun. Aramızda hacker mı var biz nasıl yardım edelim? Sony'e anlatacaksın durumu ama nasıl anlatacaksın onu da bilmiyorum.

Sony'e E-posta at. Durumu izah et. Bir şekilde hesabın farklı bir kişinin sana vermiş olduğunu ve şifresini bilmediğini kanıtla, yardımcı olacaklardır muhtemelen. Eğer kuzenin ölmüş ise Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun İnşallah.
Tamamdır bir yazayım. Teşekkür ederim.
Kardeşim şimdi bak haksız mıyım? Hesabın mailini bilmiyorsun. Şifresini bilmiyorsun. Aramızda hacker mı var biz nasıl yardım edelim? Sony'e anlatacaksın durumu ama nasıl anlatacaksın onu da bilmiyorum.
Ben normal bi yolla hesaba aktarma var mı? varsa nasıl olur? o manada sordum. Şifreyi kırmak vesaire gibi bi amacım yok ki. İçindeki oyunlar ziyan olmasın dedim. Alaycı yaklaşmasan iyiydi. Teşekkürler.

Tamamdır bir yazayım. Teşekkür ederim.

Ben normal bi yolla hesaba aktarma var mı? varsa nasıl olur? o manada sordum. Şifreyi kırmak vesaire gibi bi amacım yok ki. İçindeki oyunlar ziyan olmasın dedim. Alaycı yaklaşmasan iyiydi. Teşekkürler.
Ama öyle bir yazmışsın ki. Hesaba aktarma durumu söz konusu olmaz. Çünkü lisanslı şeyler bunlar. Kırılmış da değil.

Başın sağ olsun kardeşim. PlayStation Türkiye'ye ulaşacaksın.
Arkalı önlü kimlik fotokopini istiyeceklerdir. Kuzeninin veya annesininkini de istiyebilirler, email üzerinden yolluyorsun.(Onlar sana email verecekler)
1 Hafta içinde hesabı alabilmen mümkün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı