PlayStation indirilen oyunu iade etmiyor

Mr. Ahmedov

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
1.214
Çözümler
5
Yer
Shinjuku/Kabukichō
Merhaba, dün MudRunner oyununu aldım lakin oyun direksiyon için herhangi bir seçenek sunmuyor, oynanılabilirliğinden hiç memnun değildim. Üstüne kolda oynamayı denedim kontroller tek kelime ile rezalet. Yarım saat bile oyna(yamadan) iade talebi açtım, bugün sonuçlandı. Sonuçlanan talep, reddedildi. Açıklamada ise, "para iadesi talep ettiğiniz içeriği indirmeye başladığınızı tespit ettik. Bu nedenle, bu satın alma işlemi için size geri ödeme sunamıyoruz." denildi. E, arkadaş ben oyunun sorunlu olup olmadığını oynamadan nasıl anlayacağım, denemeden bir yere nasıl varabilirim ki? Sizce politikalara düzenleme getirilmeli mi? Ve burada hatalı kim, yanıtlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenleme getirilmesi yönündeyim fakat satın alırken ki sözleşmede iade için oyunu asla indirmemeniz yazıyor.
Lakin kim okur o tonlarca yazıyı. Bu durumdan haberi olmayan benim gibi kimseler iade talebi sonuçlandıktan sonra bundan haberi oluyor :(. Oyunun nasıl olduğunu biliyorum lakin oynanışın bu kadar kötü olduğunu hiç bilmiyordum.
PlayStation'da durum böyle maalesef. :D İndirdiysen kesbiş olsun. Bence de düzenlenmeli. Steam'deki gibi 1 hafta/2 saat gibi bir sistem olmalı.
Kesinlikle katılıyorum.
 

Geri
Yukarı