Playstation Plus Aboneliklerine Zam

Bu sistemin ayda 2 beleş oyun ve multi dışında bir faydası var mı?
Direkt sitesinden alıntı yaptım.
PS4 çevrimiçi çok oyunculu oyunlar için PlayStation Plus gerekir. Buna ek olarak PlayStation Plus üyeliği, her ay indirilebilecek PS4 oyunlarını, özel PlayStation Store indirimlerini ve oyun kayıtları için 100 GB bulut depolama alanını içerir.

PlayStation Plus üyeliğiniz varsa giriş yaptığınız herhangi bir PS4 sisteminde üye avantajlarınızın tümüne erişebilirsiniz. Ayrıca, ana PS4 sisteminizde oyun oynamak için PSN'e giriş yapan diğer kullanıcılar bu oyunlarda çevrimiçi çok oyunculu modları oynayabilir.

29 Ekim'de uygulanacak fiyatlar bu şekilde:
1 Aylık - 24 TL'den 40 TL'ye,
3 Aylık - 75 TL'den 100 TL'ye,
12 aylık - 180'den 240 TL olarak değiştirilecek.

Bir buna zam gelmediği kalmıştı tam oldu. Satıyorum PS4'ü bu saatten sonra. Hadi 24 TL'ye tamam diyordukta 40 TL nedir? Netflix'in bile 30 TL'lik paketini kullanıyorum Netflix yapımlarına emek harcıyor en azından. Bunlar sadece Online oyun oynatmak için 40 TL alıyor. Verdikleri oyunlar da çok iyi değil yani. Nadir veriyorlar iyi oyun.

Bir buna zam gelmediği kalmıştı tam oldu. Satıyorum PS4'ü bu saatten sonra. Hadi 24 TL'ye tamam diyordukta 40 TL nedir? Netflix'in bile 30 TL'lik paketini kullanıyorum Netflix yapımlarına emek harcıyor en azından. Bunlar sadece Online oyun oynatmak için 40 TL alıyor. Verdikleri oyunlar da çok iyi değil yani. Nadir veriyorlar iyi oyun.
Olaya öyle yaklaşmamak lazım aslında,zamanında xbox 360ta da online oynamak paralıydı ama ps3te yoktu mesela baktılar bu iş işliyor sony de yaptı yani?
Bu zam değil, Dolar / Euro karşısında Türk Lirası'nın değersizleşmesi sonucu olmuştur.
Aksine hala az olduğunu düşünüyorum.
Tabii, Türkiye şartlarına göre ortalama veya çok yani pahalı sayılabilir, o ayrı...
Katılıyorum.

Olaya öyle yaklaşmamak lazım aslında, zamanında Xbox 360'ta da Online oynamak paralıydı ama PS3'te yoktu mesela baktılar bu iş işliyor Sony'de yaptı yani?

Katılıyorum.

Aynen öyle. Ama bizim açımızdan düşündüğümüz zaman 2000 TL'ye cihaz alıyoruz ve Online oynamak için para ödüyoruz çok saçma bence. Ama adamlar bu işten çok karlı çıkıyorlar orası ayrı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı