PlayStation Plus Şubat 2021 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.939
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
PlayStation Plus Şubat 2021

PlayStation Plus Şubat 2021 ücretsiz oyunları Destruction AllStars, Control Ultimate Edition ve Concrete Genie olarak açıklandı. Sony tarafından PlayStation Plus Şubat 2021 için ücretsiz oyunlar açıklandı. Oyun listesi PS4 ve PS5 oyuncularını oldukça tatmin edecek cinsten diyebiliriz. Sunulacak oyunlar ise Destruction AllStars, Control Ultimate Edition ve Concrete Genie. Öncelikle Destruction AllStars tamamen yeni bir oyun […]

Devamı: PlayStation Plus Şubat 2021 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Hocam biliyorum ama Game Pass'de daha iyi oyunlar var. Her ne kadar Sony sevsem de daha iyi oyunlar Game Pass'de var. Ama PlayStation Plus Collection'da iyi oyunlar var.

PS Plus Collection Game Pass alternatifi değil ki, veyahut PS Plus. Game Pass alternatifsiz kütüphane sistemi. PS Plus ise Live Gold gibi ayda 2 oyun veren multiplayera girmeni sağlayan bir sistem. Farklı kategorideler karşılaştırmamak lazım.
 
Sony, Game Pass gibi bir sistemi Türkiye'ye aylık 150 TL'ye getirse bile bilgisayarı satar anında PS5 alırım. Neyse, hayal kurmayalım. :(

PS Now gelse yeter hocam. Onu bile getirmiyorlar, GoW 1 ve 2 oynayamamak hep içimde kalmıştır. Emülatör deneyeceğim artık.
 

Geri
Yukarı