PlayStation portal mı backbone mu alınmalı?

berserker3493

Femtopat
PS5 üzerindenden remote oynamak için bir cihaz arayışındayım. Bu başlıktaki cihazları kullanmış/deneyimlemiş kişiler yorumlarını paylaşabilir mi? PS portal daha hantal ve büyük olduğu için daha az taşınabilir geliyor ve internet olmayan anlarda cihaz çöp. Backbone en azından telefon üzerinden oyun oynamaya devam etme imkanı olduğu için ve PS portalın yarı fiyatında olduğu için cazip geliyor.

Fakat telefonda oyun oynama olayına sıcak bakamıyorum. Yeni çıkan RDR'yi telefonda oynarken hem çok ısınıyor hem de şarjı içiyor iPhone 15 Pro Max. Bunları düşününce telefonda oyun oynamak bana keyifi gelmiyor açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 Aydır portala sahibim 400 saat portaldan oynama surem var istedigini sorabilirsin
Hocam PS5'inizin bağlı olduğu internetin download/upload hızları nedir?
Benim 100/10 şeklinde, deneme amaçlı ethernet kablosu aldım ve onu bağladım. Çok yüksek değil upload hızım ama ona rağmen tabletten, telefondan bağlandığımda fena olmayan bir deneyim sundu açıkçası ama yine evin içerisindeyken denedim, dışarıda denemedim. PS Portal'ı düşünme amacım da şehir dışında çıktığımda, yolculuk esnasında ya da en ideal senaryo evde TV'yi kendim kullanamadığım durumlarda kullanmak. Dışarıda kullandınız mı? Buradaki deneyimleriniz nasıl? Bir de önemli konu şarjı ortalama ne kadar gidiyor?

Hocam PS5'inizin bağlı olduğu internetin download/upload hızları nedir?
Benim 100/10 şeklinde, deneme amaçlı ethernet kablosu aldım ve onu bağladım. Çok yüksek değil upload hızım ama ona rağmen tabletten, telefondan bağlandığımda fena olmayan bir deneyim sundu açıkçası ama yine evin içerisindeyken denedim, dışarıda denemedim. PS Portal'ı düşünme amacım da şehir dışında çıktığımda, yolculuk esnasında ya da en ideal senaryo evde TV'yi kendim kullanamadığım durumlarda kullanmak. Dışarıda kullandınız mı? Buradaki deneyimleriniz nasıl? Bir de önemli konu şarjı ortalama ne kadar gidiyor?
Öncelikle benim hizim 1000/1000 fakat 100 10 hızda fazlasıyla yeter burada asıl önemli olay ps5 in wifiye ethernetle baglanmasi aksi takdirde 1000 megabit olsa bile kablosuzda farketmiyor goruntu piksel piksel oluyor dışarıda hiç kullanmadim ev icin aldim goruntu kalitesi cok iyi pili biraz zayıf onun haricinde yeni büyük bi guncelleme geldi arayuz falan degisti daha guzel oldu nornak dualsense den farki yok oynamak cok keyifli

PS5 olmadan'da oynayabiliyorsun Portalı. Sadece PS Plus alman yeterli. Portala sadece 15 mbit internet ve 5 GHz internet bağlantısı gerekiyor.
Hocam cloud gaming Türkiye'de yok bildiğim kadarıyla başka bir ülke üzerinden hesap açıp yapılabiliyor diye duydum onun da fiyatı tuzluymuş. Zaten PS5'im olduğu için cloud gaming şu an çok ilgimi çekmiyor, bir de iki durumda da internet bağlantısına ihtiyacım olacak. O yüzden önceliğim daha çok evimdeki PS5'e bağlanıp oyun oynamak için hangi cihaz daha mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı