PlayStation Store zamları devam ediyor, Atomic Heart 2200TL oldu

Yayıncılar mecbur alacak hocam. 10 yıldır beklenen oyunu sen yayınlamazsan kaybedeceğin takipçiyi bir düşün. Fazla takipçisi olan yayıncıların paradan bol neyi var ki zaten.

3000 TL çok büyük bir para. Çoğu kişi der bir oyun 3000 lira eder mi diye. Ben her türlü Rockstar'ın fiyat politikasında bir şey yapacağını düşünüyorum. Zaten muhtemelen oyun ilk başta konsola çıkacak. Konsolda daha fazla olur bence fiyatı özellikle PS tarafında.

Vallahi Microsoft bence Türk oyuncuları umursuyor. Hem birçok oyunlarında Türkçe dil desteği var hem de Game Pass fiyatı çoğu kişiye pahalı gelse de hala ucuz.
Öyle zaten, 80tl olmuştu sanırım 80tlye adam 450ye yakın oyun veriyor sana daha ne olsun. Ama bu Plus extra ile gamepass cephesini yakaladı gibi Sony. Türkçe dil konusunda katılıyorum.

Abi tamam dolar karşılığında zam yapıyorsun eyvallah da, birazcık mantık çerçevesinde düşünürsen Atomic Heart gibi bir oyunu Türkiye pazarında 2200'e kime aldırabilirsin ya? Oyun sana 2200'lük ne sunuyor? Bomboş kafa dağıtmalık bir oyun bana göre. 2200 TL verirsem ben daha çok strese girerim bu oyunda.

Vallahi Microsoft bence Türk oyuncuları umursuyor. Hem birçok oyunlarında Türkçe dil desteği var hem de Game Pass fiyatı çoğu kişiye pahalı gelse de hala ucuz.
Microsoft zaten Türkiye pazarında olan bir firma. Düşünüyor ve düşünmek zorunda da olan bir firma. Fazlasıyla özel fiyatlandırma yapıyorlar. Oyuncuların son kalesi Microsoft'tur. Bir gün Türkiye'den çekilmeye karar verirlerse işte o zaman Türk oyunculuğu tamamen bitecek.

Abi tamam dolar karşılığında zam yapıyorsun eyvallah da, birazcık mantık çerçevesinde düşünürsen Atomic Heart gibi bir oyunu Türkiye pazarında 2200'e kime aldırabilirsin ya? Oyun sana 2200'lük ne sunuyor? Bomboş kafa dağıtmalık bir oyun bana göre. 2200 TL verirsem ben daha çok strese girerim bu oyunda.
Aklıma Recep İvedik geldi psikolog 3000 dolar mı ne istiyordu ya :D

Bu arada adamlar güncel kura göre bile fazla zam yapmış. Playstation tarafında oyunlar bize Euro olarak geliyor. 70 Euro bile 2079TL şu an.

Microsoft zaten Türkiye pazarında olan bir firma. Düşünüyor ve düşünmek zorunda da olan bir firma. Fazlasıyla özel fiyatlandırma yapıyorlar. Oyuncuların son kalesi Microsoft'tur. Bir gün Türkiye'den çekilmeye karar verirlerse işte o zaman Türk oyunculuğu tamamen bitecek.

Hala birçok firmanın Türkçe canlı desteği olmamasına rağmen Microsoft'un var. Hem telefonla bile arayabiliyorsun. Microsoft Türk oyuncuları için çok büyük bir nimet. Telefondan arama olduğu için belki 3-4 günde çözülecek sorunu 40-50 dakika da çözdük ekiple.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı