PlayStation üzerinden alınan EA Play'de FC 25 oynanmıyor

Daha fazla  
1 aylık PlayStation Store üyeliği aldım. Aldığım üyelik sayesinde FC 25 10 saat oynayabileceğim yazıyor ama basınca sürekli hata veriyor.

Diğer 10 saatlik deneme oyunlarında sıkıntı yok onları kütüphaneme ekleyebiliyorum ama FC 25 olmuyor

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    hata.PNG
    1,4 MB · Görüntüleme: 79
Mobilden denedim aynı şekilde hata verdi konsol üzerinden ekleme yerini bulamadım

Sorunu çözdüm oyunun ücretsiz bir versiyonunu indiriyor ama oyuna girince oyun indikten sonra 10 saatlik deneme başlat diye bir seçenek var o seçenek sayesinde EA Play alıp yeni çıkan oyunları 10 saat eski oyunlar üyeliğini bitesiye kadar oynayabiliyorsunuz

Son düzenleme:
Dostum aynı sorun bende de var çözüm bulabildin mi?

Evet PlayStation store üzerinden oyunu indirdim oyuna girdim sağ tarafta 10 saatlik ea play deneme sürümünü başlat dedi ve oyunu 10 saat oynayabildim

Showtime mı indirdin? Ben kütüphaneye ekleyemiyorum showtime da yükselt seçeneği var sadece.

2 gündür uğraşıyorum showtime 3 kere sil indir yaptım EA ticket açtım cevap vermiyorlar en son satın alacağım böyle bir sorun var böyle büyük bir şirket adamların yaptığına bak.

Bende çok sinir olmuştum şimdi showtime indireceğim bi gireceğim demo sonra silmekle uğraşacağım falan diye korktum parada boşa gider diye En son dedim indireyim bi showtime ı belki oyun içinde ana menüden oluyordur girdim gerçektende oradan oluyormuş

Dostum indirdim showtime yi saddece altta yükselt kısmı çıkıyor nerede olduğunu tam söyleyebilir misin acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı