PlayStation vs Bilgisayar

Ne alaka? Days Gone geliyor diye boş bir yorum yapmışsın. Tabi ki de PS5 alınır. O paraya RTX destekli bir bilgisayar toplayamazsın.

Evet şu an için öyle ancak stoklar olurda düzelirse toplayabilirsin. Arkadaş birkaç ay sonrası için konuşuyor o yüzden bu kadar kesin konuşmak yanlış.
 
2.el toplanırsa zorlasan toplarsin.
0 playstation varken neden minningden çıkmış ya da saçma sapan kronik sorunları olan 2.el sistem toplasın? Ne alırsa alsın PS5 kadar uzun soluklu gitmeyecek. Oyunları pahalı diye ağlayanlar bilgisayar ile konsolların hilelerini de karşılaştırsınlar. Bilgisayardaki hilelerin belki de 100'de 1'i konsollarda bulunuyor. Üstelik oyunları optimizasyon sıkıntısı çekmeden oynayacak. Exclusive oyunlar da cabası.
 
Evet şu an için öyle ancak stoklar olurda düzelirse toplayabilirsin. Arkadaş birkaç ay sonrası için konuşuyor o yüzden bu kadar kesin konuşmak yanlış.
Ona bakılırsa belki de playstation'un fiyatı 6000₺'ye düşecek. Playstation ve ince bir laptop alacak. Kim bilebilir? O yüzden günümüzün şartları ile değerlendiriyorum. Şu anki fiyatlandırma ile tamamen 1660 sisteme para vermek hata olur. RTX teknolojisinden yoksun bir sistem alacağıma uzun süre beni götürebilecek ve 4K'yı ray tracing ile elinde tutan bir konsolu almak çok daha mantıklı.
 
0 PlayStation varken neden minningden çıkmış ya da saçma sapan kronik sorunları olan 2.el sistem toplasın? Ne alırsa alsın PS5 kadar uzun soluklu gitmeyecek. Oyunları pahalı diye ağlayanlar bilgisayar ile konsolların hilelerini de karşılaştırsınlar. Bilgisayardaki hilelerin belki de 100'de 1'i konsollarda bulunuyor. Üstelik oyunları optimizasyon sıkıntısı çekmeden oynayacak. Exclusive oyunlar da cabası.

Oyunları 2. el olarak almak veya ortak kullanmak gibi seçenekler olduğu için konsol da fiyat sorunu kısmen de olmuş olsa çözülüyor. Benim tavsiyem de PS5'den yana olacaktır.
 
Ona bakılırsa belki de PlayStation'un fiyatı 6000₺'ye düşecek. PlayStation ve ince bir laptop alacak. Kim bilebilir? O yüzden günümüzün şartları ile değerlendiriyorum. Şu anki fiyatlandırma ile tamamen 1660 sisteme para vermek hata olur. RTX teknolojisinden yoksun bir sistem alacağıma uzun süre beni götürebilecek ve 4K'yı Ray Tracing ile elinde tutan bir konsolu almak çok daha mantıklı.

Piyasada şu an da ekran kartları ile ilgili sıkıntılar mevcut ve bunların eski haline döneceği yönünde bir görüş var. Ama ben ilk defa sizden duyuyorum 6000 TL'ye PS5. Burada sorunumuz dolar değil ki. Stok meselesi. Eğer olurda 6000TL'ye düşerse evet haklısınız ama arkadaşın alacağı zamanki durumlara göre bakmak lazım ve ben hiç 6000TL gibi bir fiyat duymadım. Eğer bir yerde gördüyseniz beni de aydınlatın lütfen.
 
Uzun yıllar boyunca sadece oyun oynayacaksanız tercihinizin Playstation'dan yana olması gerektiğini düşünüyorum.Eğer oyun dışında farklı amaçlarınız olursa tercihiniz bilgisayar olmalı diye düşünüyorum.Sonuçta birisi oyun için öbürü ise biçok amaç için üretilen bir makine.
 
Piyasada şu an da ekran kartları ile ilgili sıkıntılar mevcut ve bunların eski haline döneceği yönünde bir görüş var. Ama ben ilk defa sizden duyuyorum 6000 TL'ye PS5. burada sorunumuz dolar değil ki. Stok meselesi. Eğer olurda 6000TL'ye düşerse evet haklısınız ama arkadaşın alacağı zamanki durumlara göre bakmak lazım ve ben hiç 6000TL gibi bir fiyat duymadım. Eğer bir yerde gördüyseniz beni de aydınlatın lütfen.

Eski maliye bakanı gibi dolar değil diyorsun da stoklar gelse bile PS5 dengi bir sistemi ne kadara toplayacağını düşünüyorsun? Bursa'daki zeytin ağacında 1660 ya da herhangi bir kart yetişmiyor, sonuçta yurtdışında geliyor. Üstelik fiyat konusunda Xbox'un yaptığı gibi bir yerel fiyatlandırma ile digital versiyonu çok ucuz bir fiyata gelebilir. Günümüzdeki Series X fiyatına ise digital olmayan PS5 inebilir. Bunu öğrenmek için ondan bundan kulaktan duyma fikirlere inanmaya gerek yok. Her türlü PS5 denginde bir sistemi aynı ömür ve fiyat skalasında toplayamaz. Bu kadar net.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı