PlayStation vs PC

Hocam şimdi şöyle PC de PS konforunu alabilirsin ama PS de PC donanımını (FPS bazlı) sağlayamazsın benden tavsiye dediğin gibi 5070 alman olacaktır ayrıca eski ekran kartını satmayı düşündünmü eğer satarsan ve sendeki 22K'nın üstüne koyarsan hayli hayli alırsın.
Hatta üstüne PS kolu da alırsın Dual sens alamasanda yenilenmiş DualShock alabilirsin her türlü işini görür kesinlike tavsiyem PC geliştirmekten yana olurdu umarım anlatabilmişimdir teşekkürler.

Ayrıca PS oyunları elinde sonunda PC'ye geliyor bir şekilde. Çok sabırsızsan bilemem ama gereksiz bence PS.

Hocam şimdi şöyle PC de PS konforunu alabilirsin ama PS de PC donanımını (FPS bazlı) sağlayamazsın benden tavsiye dediğin gibi 5070 alman olacaktır ayrıca eski ekran kartını satmayı düşündünmü eğer satarsan ve sendeki 22K'nın üstüne koyarsan hayli hayli alırsın.
Hatta üstüne PS kolu da alırsın Dual sens alamasanda yenilenmiş DualShock alabilirsin her türlü işini görür kesinlike tavsiyem PC geliştirmekten yana olurdu umarım anlatabilmişimdir teşekkürler.

Ayrıca PS oyunları elinde sonunda PC'ye geliyor bir şekilde. Çok sabırsızsan bilemem ama gereksiz bence PS.
Bana i512400f 5070 i taşımaz dediler üstüne ekranımda 1080p olduğu için öneremediler daha önce bu konuyu forum açmıştım 5070 almak çok istiyorum ancak diğer parçalar sorun yaratırsa ne yapacağım ben?

Bana i512400f 5070 i taşımaz dediler üstüne ekranımda 1080p olduğu için öneremediler daha önce bu konuyu forum açmıştım 5070 almak çok istiyorum ancak diğer parçalar sorun yaratırsa ne yapacağım ben?
Ayrıca daha önce hiç ikinci el birşey satmadım süreci hiç bilmiyorum

Bir yandan pc mi geliştirmek istiyorum ancak zaten yeterince düzgün bir pc var 5070 almaya çalışsam 25 bin liram yok çok kararsız kalıyorum
hocam sisteminiz iyi ise PS yi aratacağını düşünmüyorum bu konuda. ayrıca performans olarak PC de daha rahat edersiniz bence. tabi PS5 pro falan onu almayı düşünürsen o da fazlasıyla rahat.

Kankam sen şu anki pcni hazır sistem aldın değil mi ilk defa böyle paraça ekleme işlemi yapacaksın yani anladığım kadar demek istediğim şu olacaktır 5070 alırsın takarsın Max yapacağı şey darboğaz dır oda bileşenlere zarar vermez hocam 1 sene sonra da işlemci alırsın en başata yazdığım şeyleri yazmamın sebebi bu işlerin böyle yürüdüğünü anlatmaktı yanlış anlama ikimizde birbirimizi tanımıyoruz belki sen benden daha biliyorsundur.

Bana i5 12400F 5070'i taşımaz dediler üstüne ekranımda 1080p olduğu için öneremediler daha önce bu konuyu forum açmıştım 5070 almak çok istiyorum ancak diğer parçalar sorun yaratırsa ne yapacağım ben?

Ayrıca daha önce hiç ikinci el bir şey satmadım süreci hiç bilmiyorum.

hocam sisteminiz iyi ise PS yi aratacağını düşünmüyorum bu konuda. ayrıca performans olarak PC de daha rahat edersiniz bence. tabi PS5 pro falan onu almayı düşünürsen o da fazlasıyla rahat.
Pro çok pahalı ancak yardımcı olmak isterseniz sistem özelliklerimi buraya yazıyorum 5070 e müsaitmidir diye
İntel i512400f
Tr2s asus 750-80 w güç kaynağı
H610m a d4 anakart
IRDM pro ddr4 16 gb ram
1.480gb depolama alanı

Ben olsam PS alırdım 6650XT gayet güzel kart.

Kanka şöyle bir enine boyuna düşün PC varken neden PS alayım yani rahatlık dersen al bir tane DualShock istediğin oyunu oyna yerinmi rahat değil belki pek etik olmaz ama ben kasayı salona götürüp TV bağlıyordum kol ile uzanarak oynuyorum bunu 1-2 kere yaptım çünkü o şekilde oynarken oynadığım oyundan bir şey anlamıyorum odaklanamıyorum herkesin kendi fikri saygı duyarım.

Kanka şöyle bir enine boyuna düşün PC varken neden PS alayım yani rahatlık dersen al bir tane DualShock istediğin oyunu oyna yerinmi rahat değil belki pek etik olmaz ama ben kasayı salona götürüp TV bağlıyordum kol ile uzanarak oynuyorum bunu 1-2 kere yaptım çünkü o şekilde oynarken oynadığım oyundan bir şey anlamıyorum odaklanamıyorum herkesin kendi fikri saygı duyarım.

Evet sizin dediğinizde mantıklı ama 5070'in o fiyatta çıkcağını sanmıyorum çok uzu değil mi 5070 için 22K.

Bilgisayarın var. O yüzden PS mantıklı. Akabinde online oyun ağırlıklı oynuyorsan ve daha çok arkadaşlarınla takılıyorsan mantıksız. 1-2 ay hevesle oynarsın sonra rafa kaldırırsın. Buradaki tek sorun bu. Ben bu hatayı her ps çıktığında düşüyorum. Her ps çıktığında da alıyorum. 1 sene sonra satıyorum. Pişman mıyım? Hayır. Dönemin oyunlarını bitiriyorum. İşim bitince aldığım fiyattan geri satıyorum diyebilirim hatta 1-2 daha pahalıya bile olabilir. Ben wow, dota, cs gibi oyunları daha çok oynadığım için konsol bana hitap etmiyor. Bu taraftan bakarsan daha iyi karar verirsin. Bir merakla alıp satmakda gereksiz. Onun yerine sistemine yükseltme yaparsın ya da monitörün vs. herhangi bir şeyini değiştirirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı