PlayStation vs PC

Performansı çok takma önemli tabii ama bence PC tabanlı oyunları oynuyor musun onları tart mesela HOİ,FM gibi.Indie oyunların PS de çok yüksek fiyatlarda olduğunu da hesaba kat.Modlama vs de Ps de çok kısıtlı.Bunları değerlenirince ben PC önerirdim.Ama zaten PC varken PS almak daha iyi olabilir.PS'deki çoğu oyun da timed exclusive oldu artık.

Performansı çok takma önemli tabii ama bence PC tabanlı oyunları oynuyor musun onları tart mesela HOİ,FM gibi.Indie oyunların PS de çok yüksek fiyatlarda olduğunu da hesaba kat.Modlama vs de Ps de çok kısıtlı.Bunları değerlenirince ben PC önerirdim.
Hocam hiç sevmem o tür oyunları ben dhaa çok ya online(fortnite lol valo) birde çok iyi kurgulanmış hikaye oyunlarına iilgi duyuyorum

Evet sizin dediğinizde mantıklı ama 5070'in o fiyatta çıkcağını sanmıyorum çok uzu değil mi 5070 için 22K.

Şöyleki geçen sene 4070 600 dolara çıktı ve busene 5070 550 dolara çıktı ayrıca Türkiye'de 4070 15 - 16 bin TL'ye çıkışını yaptı bu sene 5070 4070'den daha düşük bir fiyat ile çıkışını yaptı ve bu durumda araya enfülasyon artışınında girmesiyle 23-25 arası bir fiyat bekleniyor.

Şöyleki geçen sene 4070 600 dolara çıktı ve busene 5070 550 dolara çıktı ayrıca Türkiye'de 4070 15 - 16 bin TL'ye çıkışını yaptı bu sene 5070 4070'den daha düşük bir fiyat ile çıkışını yaptı ve bu durumda araya enfülasyon artışınında girmesiyle 23-25 arası bir fiyat bekleniyor.

Fiyatı bence o kart için uygunmuş dediğiniz gibi 5070 de alabilir

Yatarak sakin oyun oynamak cidden çok iyi hissettiriyor ancak dediğim gibi hem oyun fiyatları hem dalga konusu performans canımı çok sıkıyor.

Dostum bir Xbox kontrolcüsü alıp güzel bir oyuncu koltuğuyla yatarak oynayabilirsin neredeyse hemen hemen aynı bir sürü etken var ama bence yurt dışından PS5 Pro getirecek akraban varsa al yoksa PS5 için değmez PC n iyi zaten.

Peki siz ne öneriyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı