Playstation vs PC

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 6.066
Bana göre PC. Çünkü kendi okuduğum bölümden yola çıkarak PC'de hem oyun oynuyorum, hem moderatörlük yapıyorum, hem de kodlama yapıyorum derslerim için. Ayrıca PS'in exclusive oyunları da gelmeye başladı Epic Games sayesinde. Detroit gibi. Online oynamak için de para ödemiyorum. Steam gibi her hafta indirimleri olan bir platform var. Xbox ve PS kontolcüsü de takabiliyorum. Ve en önemlisi, starteji oyunları daha fazla PS'e göre.

O zamanlar PS4 alsak hem daha ucuz hem de daha iyi olurdu. Çünkü R9 280 artık yetmiyor ve FPS kaybı insana kötü geliyor ama PS hep 30 FPS👈
R9 280 nasıl yetmiyor? Ultra oynarsan yetmez zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şöyle ki bu çalıştıranlar şu an çalıştırır. 2013'te toplanan bi PC ile konsolu karşılaştırmak yanlış olur. Çünkü ben fiyata kıyasla karşılaştırdım. PS'te Medium diye bi durum yok. Grafikler optimal değerlerde olur. Optimizasyonu iyi olan oyunlar, genelde Exclusive oyunlarda PC'de göremeyeceğimiz seviyede grafikler olur. Kafadan Medium demek hatalı bir söylem.

Ayrıca dediğim gibi denk fiyatta bu durum. Yani 2013'te 1400 TL'ye alınan PC ile karşılaştırmak gerek eğer karşılaştıracaksınız.
FX 4100 ile GTX 660 ya da FX 6300 ile HD 7850. Zaten HD 7850 PS4'ün ekran kartı🙂

En son aynı konuyu bende paylaştım ve gerçekten çok etkileşim aldı. Bu bilgilere dayanarak PC ve PS aslında insanın zevkine göre olduğuna karar verdim.
Birisi Hikaye oyunları sever PS alır. Birisi fps ve multiplayer oyun sever PC alır. Bu kadar kişiye ait.
Oyunlar çok pahalı oluyor ama. Bende TW3 GOTY var, PS'de 220 TL, ben 22 TL ile aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir örnekleme bile bu versus’u çürüteceğim.

PES 2019 konsolda oynanabiliyorken aynı oyunu bilgisayarda konsol ile oynayabiliyorsunuz hem de 240 Hz’de +200 FPS ile. Bu da yetmediyse görüntüyü istediğiniz bir televizyona Steam link sayesinde aktarabilir ve aynı heyecanı yaşayabilirsiniz. Demem o ki her zaman PC der geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir örnekleme bile bu versus’u çürüteceğim.

PES 2019 konsolda oynanabiliyorken aynı oyunu bilgisayarda konsol ile oynayabiliyorsunuz hem de 240 Hz’de +200 FPS ile. Bu da yetmediyse görüntüyü istediğiniz bir televizyona Steam link sayesinde aktarabilir ve aynı heyecanı yaşayabilirsiniz. Demem o ki her zaman PC der geçerim.

Peki tüm bunları konsol ile aynı fiyatta mı yapıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı