PS oyunları ufak ufak PC'ye de gelmeye başlıyor, bu açıdan sıkıntı var. Yani Exclusive denen oyunlar bile gelmeye başladı. O yüzden 3-5 tane kalan oyun için de PS almaya artık gerek kalır mı tartışılabilir.
Bu arada PS oyunları mağazada feci bir kur çevrimi ile karşı karşıya, Microsoft bu konuda biraz daha yardımcı gibi.
Ha bir de hala devam ediyor sanıyorum, 3 senelik Gold üyelik alıp, 1 aylık mı ne Gamepass alıp, uygun sayılabilecek fiyatlara 3 senelik abonelik gerçekleştirebiliyorsunuz.
Oyun bilgisayarınız da varsa Xbox ile beraber Ultimate seçeneği daha da cazip hale geliyor gibi aslında. Çünkü bir de EA Play de geliyor bunlarla birlikte. EA kütüphanesine de sahip oluyorsunuz.
Elimde iki konsol da vardı, PS Now üyeliği alıp PS'i sattım, PS Now ile PC'den takılıyorum. Bu son üyelik sistemi ile ne oldu, now değişti mi hiç bakmadım ama benim için pek cazibesi kalmadı. Oynayacaklarımı da oynadım PS kanadında. Bi Ghost of Tsushima kaldı.
Bu analizleri yapıp tercih etmek gerek.
Ha zaten elde tek konsol varsa, hangisi varsa ona yönelmekten başka çare yok. En mantıklısı da o, pek tercih seçeneği olmuyor bu durumda
Sıfırdan buna göre konsol alınacaksa, yine Xbox tarafı bence avantajlı gibi.