PlayStation3 kırık mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :)
PlayStation3 kırık mı değil mi anlayamadım. Bildiğiniz gibi GTA V'i online oynamak için PlayStation Store'ye giriş yapmanızı istiyor ve giriş yapmaya çalıştığımızda hatalarla karşılaşıyoruz. Bu arada arayüzde iki tane PlayStation Store var. Biri olması gereken yerde diğeri de oyun kolu olan kısımda. Store'ye girmeye çalıştığımızda "güncelleme gerekli" hatasını alıyorum. Diğerinde de fotoğraftan anlaşılacağı üzere Bir hata oluştu diyor. Kırık olup olmadığını merak etmemin sebebi kırık PlayStationlarda güncelleme yapıldığında herşeyin silinmesi. İçinde onlarca film ve oyun var o yüzden biraz korkuyorum güncelleme yapmaya :D. Asıl amacım kırık olup olmadığını öğrenmek değil GTA V'yi nasıl online oynayabileceğim.

Notlar:

• PlayStation benim değil dayımın.
  • Sürüm 4.82
  • Cihazla orijinal CD'li oyunlar da oynanabiliyor. COD MW3 ve Skyrim oyunlarını CD ile oynuyor

Fotoğraflar:
IMG_20210713_210710.jpg

IMG_20210713_211703.jpg

IMG_20210713_211714.jpg

IMG_20210713_210735.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20210713_210729.jpg
    IMG_20210713_210729.jpg
    172 KB · Görüntüleme: 46
PlayStation3 kırık mı değil mi anlayamadım. Bildiğiniz gibi GTA V'i online oynamak için PlayStation Store'ye giriş yapmanızı istiyor ve giriş yapmaya çalıştığımızda hatalarla karşılaşıyoruz. Bu arada arayüzde iki tane PlayStation Store var. Biri olması gereken yerde diğeri de oyun kolu olan kısımda. Store'ye girmeye çalıştığımızda "güncelleme gerekli" hatasını alıyorum. Diğerinde de fotoğraftan anlaşılacağı üzere Bir hata oluştu diyor. Kırık olup olmadığını merak etmemin sebebi kırık PlayStationlarda güncelleme yapıldığında herşeyin silinmesi. İçinde onlarca film ve oyun var o yüzden biraz korkuyorum güncelleme yapmaya :D. Asıl amacım kırık olup olmadığını öğrenmek değil GTA V'yi nasıl online oynayabileceğim.

Notlar:

• PlayStation benim değil dayımın.
  • Sürüm 4.82
  • Cihazla orijinal CD'li oyunlar da oynanabiliyor. COD MW3 ve Skyrim oyunlarını CD ile oynuyor

Fotoğraflar:
Eki Görüntüle 1106475
Eki Görüntüle 1106487

Eki Görüntüle 1106489
Eki Görüntüle 1106478
Cihaz kırık mı değil mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla artık PS3 üzerinden GTA V Online oynanamıyor.
(Pardon yanlış biliyormuşum Aralık'a kadar süresi varmış daha)

Hen isimli bir uygulama yüklü mü? Yüklü ise kırıktır. Ayrıca kırık cihazlarda orijinal oyunlar Online oynanıyor.
Hatta kırık PS3'de korsan GTA 5 ile online oynamak bile mümkün. Belki GTA 5 PS3 desteğini kaldırmıştır.

Hatta kırık PS3'de korsan GTA 5 ile online oynamak bile mümkün.
Evet mümkün ama biz de denedik, PS store hesabıyla giriş yapmanızı istiyor. Ben de yapmak istiyorum ve uygulamaya bile giremeden bu hatayla karşılaşıyorum. Sorum aslında şöyle. Güncelleme yaparsam veriler gidecek mi? Çünkü kırık cihazlarda güncelleme yapınca tüm veriler siliniyor.

Not: HEN denilen olay yüklü değil. Nerden bildiğimi soruyorsanız zamanında HEN ile PS3 kırmışlığım var :D. Zaten şimdiye kadar kırdığım tek PS3 de o.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı