Playstation4 mü ? Bilgisayar mı ?

Burakk Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar .Size bir soru sormak istiyorum .Evimize hırsız girdi ve bilgisayarımı çaldı .Ben şimdi ya yeni bir bilgisayar toplayacağım ya da playstation4 alacağim ve 2000 TL butçem var sizin görüşlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim .

Pc alırsanız 2-3 yılda bir parçaları değiştirmeniz gerekli. Yeni modeller ve teknolojiler çıkacak anakart vs desteklemiycek. Oyunlarda acaba böyle yapsam düzgün fps verir mi falan düşüneceksiniz. Ex. oyunlardan faydalanamayacaksınız. Konsol alırsanız 5-6 yıl böyle dertleriniz olmayacak. Grafikler genelde daha iyi olacak.(Pc fanboyları konsol oyunları pahalı diyor. sanki pc oyun bedava. arada 60 tl fln var.) yılda 3 oyun yerine 2 oyun alırsınız. Ayrıca Ps plus veye Live Gold alırsanız (yıllık 100tl) bedava oyunlar ve mp oynama şansı verecek. Konsol alırsanız kafanız rahat.

Hırsız için geçmiş olsun umarım yakalanır. Sorunuza gelince benim düşüncem bilgisayar almanız olacaktır. Sırf oyun için alıyorsanız PS4 daha uygun bir seçim olacaktır. Ancak dediğim konsol sırf oyun için. Ben haber işlerini, sosyal medyamı, alışverişimi, film ve video olaylarını telefoveya başka bir aletle çözerim diyorsanız PS4 alın. Ben yine bilgisayar diyorum 2000 liralık bir kasa ile ultra takıntınız yoksa istediğiniz her oyunu oynarsınız. Hem de bilgisayarın çok yönlülüğünden faydalanmış olursunuz. Dediğim gibi sadece oyun için soruyorsanız PS4 alın yok benim başka işlerimde var derseniz bilgisayar.

Merhaba arkadaşlar .Size bir soru sormak istiyorum .Evimize hırsız girdi ve bilgisayarımı çaldı .Ben şimdi ya yeni bir bilgisayar toplayacağım ya da playstation4 alacağim ve 2000 TL butçem var sizin görüşlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim .
Öncelikle pc aldığınız zaman ne yapacağınız çok önemli.
Şöyle bir durum var. 2000 TL ye pc dizdin mi Üst düzey oyun oynayamazsın ( Grafikler olarak tatmin edici olmaz)
Devamlı parçaları güncellemen ve upgrade etmen lazım.
Yok uğraşmam konsol alırım. Oyunumu alırım. Grafikler üst düzeyde stabil oynarım diyorsan bence konsola yönel. 3 4 yıl seni sabit götürür. Devamlı çıkan oyunları oynarsın. Multimedia çok takılıyorsan pc şart yalnız. Oyunu ne kadar profesyonel oynuyorsunuz bilemem ama karar senin. Fakat klavye mouse verdiği zevki konsolda alma ihtimalin yok. Burasını da atlama.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, kötübir durum olmuş. Ben kendim üzerinden değerlendiriyorum evimde ps3, ps4 olmasına rağmen pc topladım ahım şahım birşey değil ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi klavye ve farenin verdiği zevki ne ps3 nede ps4 veriyor. Grafik bakımından 10 sene sonra çıkacak olan oyunları ps ile oynarsın, ama o zamanda ps kac çıkar bilemem. Tavsiyem pc toplaman ps aldığın zaman indirdiğin oyunları açmak için sistemi jailbreak yapman lazım ve garanti kapsamı dışında kalıyor bu durumda. Ama pc de oyun indirip yükleyebiliyorsun bu benim düşüncem.
Kaldıkı gta 5 için 70 küsür euro verdim, fifa 15 için 64 euro verdim, ve daha nice oyun var ama pc de tam tersi :)
Son karar yinede senin umarım pişman olmazsın... :)

Yazımsal hatam olduysa affola mobildeyim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı