PlayStation'u ve PC'yi satmak

Yer
S.H.I.E.L.D.
Herkese merhaba arkadaşlar. Aşağı da yazdığım sistemi kullanmaktayım. Ve bir de 500 GB PlayStation 4'üm var. Sizce hem PlayStation'u hem de PC'yi satıp tekrardan bir sistem toplamalı mıyım? Bir de PC'yi ve PlayStation'ü ayrı ayrı kaç paraya satabilirim?
Sistem:
işlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF ekran kartı: Gigabyte GTX 1660 Super Gaming RAM: Crucial 8*2 16 GB 3000 MHz anakart: Gigabyte B450M S2H PSU: Sharkoon shP650 V2 650 Watt SSD: Crucial BX500 240 GB HDD: Seagate 500 GB kasa: Dark R20.
Not: PlayStation'un yanın da 4 adet kutulu oyun da vereceğim. PlayStation'un garantisi haziran ayın da bitti.

Son düzenleme:
Oynayacağınız oyunları ve işinizi düşünmeniz lazım. Eğer şu anki sistemin oyun ve işinde yeterli ise gerek yok gibi duruyor.(Şahsi görüşümdür.)

Oynayacağınız oyunları ve işinizi düşünmeniz lazım. Eğer şu anki sistemin oyun ve işinde yeterli ise gerek yok gibi duruyor.(Şahsi görüşümdür.)

Şu anlık beni bir sorun ile karşılaştırmadı sistemim. Genellikle oyun ve dizi, film için kullanıyorum. Arada ufak render ve Photoshop yapıyorum.

Bu çok zor bir soru her geçen gün fiyatlar ışık hızıyla artıyor bu sebeple daha iyi bir sistem istiyorsan evet ama bir yandan da sistemin güzel değiştirmene bence gerek yok.

Haklısınız fiyatlar çok artmakta. Sadece sistemi değiştirme amacım geleceğe yatırım için düşünüyorum. Arada kaldım biraz. PS4'ü de hiç satmak istemiyorum. Zamanın da para biriktirip almıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı