PlayStation'u ve PC'yi satmak

Şu anlık beni bir sorun ile karşılaştırmadı sistemim. Genellikle oyun ve dizi, film için kullanıyorum. Arada ufak render ve Photoshop yapıyorum.
Sisteminiz güncel oyunları kaldırıyor eğer güncelleme yapmak istiyorsanız 1660 Super'i, işlemciyi ve PlayStation'u satıp onları yükselterek yakında çıkacak olan RTX 3000 serisi ekran kartına yönelebilirsiniz. RTX 3000 serisi çıktığında minimum hangi işlemci ile çalışacağını yeniden konu açarak öğrenebilirsiniz ve onları alabilirsiniz. Ama bana kalırsa sisteminiz yeterli gerek yok güncellemeye.

Sistemi satmak yerine üzerinden geliştirme yapılabilir.

PS4 oynamıyorsanız satılabilir ama satmadan önce exclusive oyunların çoğunu oynamış olmanızı öneririm.

Üzerinden geliştirme yapmak biraz daha zor iş bence. Yeni parçayı al eski parçayı sat o kadar uğraşmak zor geliyor.

Haklısınız fiyatlar çok artmakta. Sadece sistemi değiştirme amacım geleceğe yatırım için düşünüyorum. Arada kaldım biraz. PS4'ü de hiç satmak istemiyorum. Zamanın da para biriktirip almıştım.
Bence şu anlık böyle bir şey yapmayın pişman olabilirsiniz bir yandan da satmadığınız için pişman olabilirsiniz karışık bir durum.

Hocam sistemin en az 3000'i var gibi duruyor.

Çok öldürdünüz bence.
O zaman yeni sistemin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ama ilerki zamanlarda upgrade yapabilirsiniz.

Galiba öyle yapacağım teşekkürler.
Sisteminiz güncel oyunları kaldırıyor eğer güncelleme yapmak istiyorsanız 1660 Super'i, işlemciyi ve PlayStation'u satıp onları yükselterek yakında çıkacak olan RTX 3000 serisi ekran kartına yönelebilirsiniz. RTX 3000 serisi çıktığında minimum hangi işlemci ile çalışacağını yeniden konu açarak öğrenebilirsiniz ve onları alabilirsiniz. Ama bana kalırsa sisteminiz yeterli gerek yok güncellemeye.
Bu da olabilir.
Bence şu anlık böyle bir şey yapmayın pişman olabilirsiniz bir yandan da satmadığınız için pişman olabilirsiniz karışık bir durum.

Aynen sonsuz döngü gibi 😀.

İleri de 4. nesil bir işlemci, bu ekran kartı ile 4000 serisi ekran kartları beklenbilir bile satmaya uğraşmak mantıklı değil.

Anladım. O zaman en iyisi satmamak. Ve kullanmaya devam etmek.
Hocam altını çizerim en az dedim. Satmaya kalkışsan 4500-4900 civarlarında satabilirsin.
Aynen satılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı