Rehber Playstore.com oyun alabileceğiniz bedava 50 TL nasıl alınır?

Bekleyin hocam vaktimiz olduğu sürece kontrol edin ben dün akşam bakayım dedim atabildim zaten sat butonu gözükünce Papara hesabınıza falan çekmeniz 5 DK sürmüyor. Çünkü hemen kontrol edip onaylıyorlar ve ödeme talebi isteyince anında para geliyor. Ben 100 TL'lik Razer kodunu 85 TL'ye sattım ve ByNoGame'den Papara'da 100 TL altında 5 TL kesiyor ondan Papara hesabıma 80 TL anında geldi.

Gold pinin son kullanma tarihi var mı?
 
Bilmiyorum hocam Play Store'de siparişlerim bölümünde gözüküyor olabilir mi?

Hocam ödemeyi nasıl yapıyoruz playstore.com da?

1709583600748.png


Bekleyin hocam vaktiniz olduğu sürece kontrol edin ben dün akşam bakayım dedim atabildim zaten sat butonu gözükünce Papara hesabınıza falan çekmeniz 5 DK sürmüyor. Çünkü hemen kontrol edip onaylıyorlar ve ödeme talebi isteyince anında para geliyor. Ben 100 TL'lik Razer kodunu 85 TL'ye sattım ve ByNoGame'den Papara'da 100 TL altında 5 TL kesiyor ondan Papara hesabıma 80 TL anında geldi. ByNoGame gibi güvenilir sitelere satmak beklememekten daha iyidir.

Arada satın alım açılıyor mu demek istiyorsunuz.
 
Son düzenleme:
Hocam ödemeyi nasıl yapıyoruz playstore.com da?

Eki Görüntüle 2132971



Arada satın alım açılıyor mu demek istiyorsunuz.
Razer kod daha almadıysan 100 TL lik kodu al siparişlerim bölümünde kod kalsın ByNoGame de satış açılıyor bazı zamanlar yinede sor istersen ByNoGame deki destek var mesaj üzerinden. Hemde playstorede almak için psp yeri var sağ taraftaki yerde oraya 100 yazıyorsun.
 
Razer kod daha almadıysan 100 TL'lik kodu al siparişlerim bölümünde kod kalsın ByNoGame de satış açılıyor bazı zamanlar yine de sor istersen ByNoGame'deki destek var mesaj üzerinden. Hemde Play Store'de almak için PSP yeri var sağ taraftaki yerde oraya 100 yazıyorsun.

Aldım kodu artık bekleyeceğim.

Aldım kodu artık bekleyeceğim.

ByNoGame almacak gibi :(
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı