- Makaleler
- 2
Bu gidişle kimse alamayacakBir de TT kalitesizliği yüzünden hemen çöktü o kadar süredir bekliyorum alamazsam cidden çok saçma.
Bu gidişle kimse alamayacakBir de TT kalitesizliği yüzünden hemen çöktü o kadar süredir bekliyorum alamazsam cidden çok saçma.
10 Saattir girmeye çalışıyorumNe çöp altyapısı varmış arkadaş şu sitenin. 20 dakikadır bekliyorum ödeme sayfasını göremedim daha.
Tam ödeme kısmına giriyorum 504 Hatası sinir krizi geçireceğim ciddenBir AC + R6 alacağız çektiğimiz çileye bak.
Hocam sonunda aldım her şey bitti sonra tekrardan hata verdi satın alımı yaptım şimdi oyunu oynamak link vb mi gelecek eposta ile mi gelecek aydınlatır mısınız birazBen sabahtan alıp çıktım. Size kolay gelsin.
Ben satın alımı yaptım. Sonra siparişlerim bölümüne girip Ubisoft hesabıma giriş yaptım. Daha sonra ise oyun hesabıma eklendi.Hocam sonunda aldım her şey bitti sonra tekrardan hata verdi satın alımı yaptım şimdi oyunu oynamak link vb mi gelecek eposta ile mi gelecek aydınlatır mısınız biraz
Bir de siparişlerime girebilsem...Ben satın alımı yaptım. Sonra siparişlerim bölümüne girip Ubisoft hesabımı girdim. Daha sonra ise oyun hesabıma eklendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.