Siparişlerim kısmında Uplay hesabımı bağlayacağım bir yer yok ki.İyi akşamlar ben Origins aldım ve herhangi bir key vermedi. Siparişlerim kısmından Uplay hesabını bağlayıp oyunu aktif ediyorsun.
Siparişlerim kısmında Uplay hesabımı bağlayacağım bir yer yok ki.İyi akşamlar ben Origins aldım ve herhangi bir key vermedi. Siparişlerim kısmından Uplay hesabını bağlayıp oyunu aktif ediyorsun.
Bende alamayacağım sanırım paramı aldılar ama oyunu alamadım.Sanırım oyunu alamayacağım. Siteye bağlanamıyorum bile.
Söz konusu TT olduğu için bende korkuyorum. İnşallah verdiğini fazlasıyla almaz.Bende alamayacağım sanırım paramı aldılar ama oyunu alamadım.
Umarım alabilirim tüm günüm şu oyunu almaya uğraşmakla geçti lanet TT yüzünden.Söz konusu TT olduğu için bende korkuyorum. İnşallah verdiğini fazlasıyla almaz.
Hocam siteye girebilsem yardımcı olacağım da giremiyorum. Orada siparişlerim sekmesinden aldığım oyunun altındaki yeşil bir butona basıp Uplay hesabımı bağlamıştım. Site ara sıra 502 hatası verip çöküyor yenileyip bayağı beklemek gerekiyor.Bende alamayacağım sanırım paramı aldılar ama oyunu alamadım.
Her yenilediğimde uzun bir süre bekletiyor sonra 504 ve 502 hatası geliyor hep böyle döngü oluyorHocam siteye girebilsem yardımcı olacağım da giremiyorum. Orada siparişlerim sekmesinden aldığım oyunun altındaki yeşil bir butona basıp Uplay hesabımı bağlamıştım. Site ara sıra 502 hatası verip çöküyor yenileyip bayağı beklemek gerekiyor.
Ubisoft oyunu ise uPlay Steam'de olan bir oyun ise SteamŞimdi buradan satın aldığımız her oyun steam'a uyumlu mu?
Hayır.Telefon soruyor. Kampanya sadece Türk Telekom kullanıcıları için mi?
Bende bilmiyorum.Şu 5 Year pass oyun mu yoksa operatör mü anlamadım gitt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.