SonGPUBükücü
Hectopat
Bütün hepsi sökük kasanin icinden ön usb baglantilarina kadar cikarttim hala 2 usb device diyor klavye usb bu arada.
BİOS pilini çıkartıp tekrar takarmısın ?Selam arkadaslar, BIOS'tan boyle bir hata aliyorum. Yeni ekran karti ve PSU aldim taktim sonuc bu. BIOS pilini ve jumperi sifirladim gene ayni. BIOS'u guncelledim ayni, front USB girislerin baglantisini kestim. Maalesef ise yaramadi hicbiri. Yardim edebilecek bir deha yok mu aranizda? 4 gundur bununla ugrasiyorumAşağıda hatanin resmini atiyorum.
Eki Görüntüle 194779
Yapılmış o okuyun sonra yazın.BİOS pilini çıkartıp tekrar takar mısın ?
Anakartın HD tam boy resmini çekin. Kasa arkasından da resim çekin.Laptop'un klavyesini aldim birsey farketmedi bu ekran
Evet direk delete basinca bu hataya atiyor bios a girebilsem çozebilirim büyük ihtimal.Şimdi sen bios a giremiyorsun. Öyle mi?
Kasanın arkasını demiştim, anakart arkası değil. Ayrıca anakart önü tam net değil yazılar vs. Ekran kartı zaten önemli yerleri kapatmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.