"Please Enter Setup to Recover BIOS Setting" Hatası

Hasan enes ok

Kilopat
Kek günü
Daha fazla  
Bilgisayarım 2-3 aydır bu hatayı veriyor. Sebebini bir türlü çözemedim. BIOS'u default ayarlara getirdim, olmadı. Boot menüdeki bir ayar Enable idi, onu kapattım yine olmadı. BIOS sürümüm en son sürümdü, onu tekrar son sürüme yükselttim yine olmadı. Bilgisayarı 3-4 saat gibi uzun bir sürede açmazsam, yüklediğim görseldeki hata ekranı geliyor. Bilgisayara reset atsam bile düzelmiyor (eskiden oluyordu). BIOS menüsünden Advance Menu'ye tıklayıp oradan tekrar başlatınca Windows geliyor.

Bilgisayar Özellikleri:
  • I5 2320
  • Asus P8P67 REW 3.1
  • 4X2 8GB RAM DDR3 1333 MHz (Belki 1600 de olabilir)
  • Galax GTX 1050 EXOC
367295

367296

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun BIOS pilinde ya da pilin yatağında gibi başka bir pille deneme olanağınız var mı ?
Pil ile ilgili sorun olduğunu sanmıyorum ama bilgisayarımı 2 3 saat kadar kapalı tutup hatanın gelmesini beklemem gerek yinede tavsiyeniz için teşekkürler yarın bunu pil bulup deneyeceğim
Sorun BIOS pilinde ya da pilin yatağında gibi başka bir pille deneme olanağınız var mı ?
Malesef sorun BIOS pili ile alakalı değilmiş değiştirdim pili ve yine aynı hata ekranı çıktı karşıma

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı