Plugin yapımcısı plugin hatalarını düzeltmiyor

Direkt dava açın ama biraz daha konuşun halen bir şey yapmıyorsa en başta yazdığımı yapın @Factotum eğer yanlışım lütfen düzelt.
Sosyal yönetimi size hukuk danışmanı diye bir badge versin diye mi uğraşıyorsunuz hocam? niye hep bu tür (ne yapılması gerekildiği belirsiz.) konuların altına "şuraya şikayet et, buraya başvur, şunu yap, bunu yap" yazıyorsunuz?

Hayır. Sulh hukuk mahkemesi.

Direk olarak gidip mahkememi aıcaz yoksa şikayetcimi olmamız lazım ilk aşamada?

Açamazsınız. Sizin eser akdi yapma ehliyetiniz yok. Yaptığınız eser akdinin de hukuki bir geçerliliği yok.

Dolandırıldığınızı düşünüyorsanız, veliniz dolandırıcılık suç başvurusunda bulunabilir. Ama ispatı zordur.

İspatı zordan kastığınız nasıl bir zorluk.

Direk olarak gidip mahkememi aıcaz yoksa şikayetcimi olmamız lazım ilk aşamada?

İspatı zordan kastığınız nasıl bir zorluk.

Dava ve taraf ehliyetiniz yok. Sulh hukuk'ta dava açamazsınız. Sadece, veliniz dolandırıcılık şikayetinde bulunabilir. Ama, bir şey çıkmaz büyük ihtimalle. Hile ve aldatıcılık şartlarını ispatlamanız çok zor.

Problemi kendi aranızda halletmeye bakın. Çocukla görüşün veya veliniz görüşsün. 18 yaşına girmeden önce tek başına ticari anlaşmalar yapmayın. Mecbur durum söz konusuysa, veliniz vasıtasıyla yapın.

Dava ve taraf ehliyetiniz yok. Sulh Hukuk'ta dava açamazsınız. Sadece, veliniz dolandırıcılık şikayetinde bulunabilir. Ama, bir şey çıkmaz büyük ihtimalle. Hile ve aldatıcılık şartlarını ispatlamanız çok zor.

Problemi kendi aranızda halletmeye bakın. Çocukla görüşün veya veliniz görüşsün. 18 yaşına girmeden önce tek başına ticari anlaşmalar yapmayın. Mecbur durum söz konusuysa, veliniz vasıtasıyla yapın.

Bir avukatla görüştüm şimdi karakola gidip annemle benim annem şikayetci olursa olur dedi
Devletin bana istisnai ehliyet vermesi gibi bir durum söz konusu olamaz mı?
Annem üzerinden sulh hukuk davası açsam?

Yani oyun geliştiren birisi değilim ama, FiveM gibi oyunlarda bile en ucuz GUI'ler falan 300-400TL'den satılıyor. Resmen 2000TL'ye RTX kart aldım, dolandırıldım konusu olmuş.

Aranızda devamlı hizmetin, garantinin sözü geçmedi ise bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Hizmet değil hem Unturned adlı oyunda pluginler daha ucuz oluyor normal oalrak oyunların kalitesi farklı
Adam bana sormadan etmeden benim para karşılığı almam gereken pluginin kaynak kodlarını silmiş.
Hiçbir plugin çalışmıyor ve IP onaylı dediğimiz pluginler var sadece IP onaylanmış VDS'lerde çalışıyor onlarada para verdim IP mide onaylamayı reddediyor parasını verdiğim şeyin hizmetini bile vermiyor hem adam normalde yeni bir VDS'e geçtiğimizde IP onaylıyordu.

Yani oyun geliştiren birisi değilim ama, FiveM gibi oyunlarda bile en ucuz GUI'ler falan 300-400TL'den satılıyor. Resmen 2000TL'ye RTX kart aldım, dolandırıldım konusu olmuş.

Aranızda devamlı hizmetin, garantinin sözü geçmedi ise bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Genel olarak piyasa ya göre normal istediği fiyat.

Savçılıkta şikayet dilekcesi verdik devlet bana avukat atadı yasal sorumlum annem oldu Papara no sunu bildiğimiz için en geç 2 aya kadar şahıs tespit edilir ücreti temin etmeye çalışır dediler kabul etmezse dava açabiliriz dedi avukat hanım.

Hizmet değil hem Unturned adlı oyunda pluginler daha ucuz oluyor normal oalrak oyunların kalitesi farklı.
Adam bana sormadan etmeden benim para karşılığı almam gereken pluginin kaynak kodlarını silmiş.
Hiçbir plugin çalışmıyor ve IP onaylı dediğimiz pluginler var sadece IP onaylanmış VDS'lerde çalışıyor onlarada para verdim IP mide onaylamayı reddediyor parasını verdiğim şeyin hizmetini bile vermiyor hem adam normalde yeni bir VDS'e geçtiğimizde IP onaylıyordu.

Genel olarak piyasa ya göre normal istediği fiyat.

Savçılıkta şikayet dilekcesi verdik devlet bana avukat atadı yasal sorumlum annem oldu Papara no sunu bildiğimiz için en geç 2 aya kadar şahıs tespit edilir ücreti temin etmeye çalışır dediler kabul etmezse dava açabiliriz dedi avukat hanım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı