PNY 5070 Ti OC FurMark test sonuçları nasıl?

1700RPM üç fanlı için ortalama sayılır. İyi modellere genellikle 1500 civarı, en iyileri ise 1200 civarı oluyor.

Hocam FurMark 2'de süre ayarı göremedim, 1 dakika sürdü test, onda da 1900 RPM civarı fan hızı vardı ve 75-76 dereceydi sıcaklık, 1440p'yi seçtim bu arada.
Bu kez OCCT ile Extreme'de yaklaşık 7-8 dakikalık bir test daha yaptım, fan hızı 2100 civarı ve sıcaklık anlık 78'e çıktı, sonrasında 76-77 seviyelerinde gezdi. 300W güç gösteriyordu.

@ExellionTR, menüsünde direkt olarak "RUN" butonuna basacaksınız hocam.

@ExellionTR, menüsünde direkt olarak "run" butonuna basacaksınız hocam.

Hocam İncehesap ekran kartı iadesi alıyor mu, kabul etmeme durumları oluyor mu bilginiz var mı? Dün teslim edilmişti kart. Kutusunda paketinde bir sorun yok yalnızca GPU üstündeki o jelatin söküldü. Sanırım iade edecek birader kartı, tadı kaçmış sıcaklık muhabbetinden dolayı.

Şöyle bir yazı var sitelerinde: Ambalajın bozulmuş olması, ekran üzerindeki koruyucu jelatinin sökülmüş olması, ürün üzerinde çizikler olması vb. durumlarında ürün iadesi kabul edilmemektedir.

İade talebi oluşturdu. Destek bekleniyor diyor bakalım ne cevap gelecek. Alırlarsa Gaming Trio falan alacak sanırım 10k farkla.

Son düzenleme:
@ExellionTR, herhangi bir iade süreci veya direkt olarak müşteri hizmetleri ile işim olmadı hocam. O konuda herhangi bir bilgi vermem mümkün değil. Şansınızı deneyin en kötü.

@ExellionTR, herhangi bir iade süreci veya direkt olarak müşteri hizmetleri ile işim olmadı hocam. O konuda herhangi bir bilgi vermem mümkün değil. Şansınızı deneyin en kötü.

İade talebi oluşturdu hocam. Destek bekleniyor diyor bakalım ne cevap gelecek. Alırlarsa Gaming Trio falan alacak sanırım 10k farkla. Sağ olun yorumlarınız için.

@ExellionTR 10K filan uçmasına gerek yok. Sıcaklıklar kritik değil tabi, daha ucuz F/P modeller olabilir doğrusu. Bir araştırmak lazım.
İade olmazsada fazla kafaya takmasın, şahsen sese taktığım için çok dikkat ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı