PNY CS3030 alınır mı?

Bütçe
550 TL

Tam olarak bu değildi. Kesin bir haberdi.

Ben alınmaması taraftarıyım. Son dönemde oldukça şikayeti mevcut. Artık alınabilir ve de alınmayabilir listemde benim.

Bir içerik daha sundum. Mesajın üstüne gelmiş oldu. Bu konu madenciliğin etkisiyle şekillenmiş.

Onu bunu bilmemde CS3030, P5 varken alınmaması gerek bence.

P5'in avantajları:
  • Yazılım daha iyi
  • Daha iyi katman sayısı
  • Daha iyi DRAM.

Çok güzel özetleyen bir mesaj olmuş. Daha iyisi yazılabilir miydi bilmiyorum.

Açıkcası içindekilerin ne idüğü belirsiz iken alınması taraftarı değilim.

Açıkçası içindekilerin ne idüğü belirsiz iken alınması taraftarı değilim.

Aynen bende. Özellikle P5 varken.

İndirimde 600TL'ye düşüyor. CS3030 ise şunaki kur ile 560TL (500GB versiyonlar) arada 40TL fazla verip P5 almak çok çok daha mantıklı.

Onu bunu bilmemde CS3030, P5 varken alınmaması gerek bence.

P5'in avantajları:
  • Yazılım daha iyi
  • Daha iyi katman sayısı
  • Daha iyi DRAM.
Ben PNY CS3030 kullanıyorum diye herkese öneremem. Zamanla bu sorunun cevabını ortaya çıkarabiliriz ama şu an kesin yargı sunamıyorum.

Çok güzel özetleyen bir mesaj olmuş. Daha iyisi yazılabilir miydi bilmiyorum.

Açıkcası içindekilerin ne idüğü belirsiz iken alınması taraftarı değilim.
Bu konu şu an burada kalır. Hatta 6 aylık bir durum ve bu konuda makale paylaşan kuruluşlarda da bir "alıp bakalım" hali oluşmamış. İddia var, karşı tez var. Sarmal olmuş.

Bu arada kesin olarak değişmiş öyle okudum. Üstelik Sabrent Rocket, Corsair MP510, Silicon Power(bazı modelleri) gibi modellerde Phison E12S geçiş oldu. Hatta bu modeller Tier-B'den Tier-C'ye düştü. Üstelik bununla sınırlı kalmayıp DRAM boyutu küçülmesi, daha kötü bir denetleyici, daha kötü bir DRAM modeli olmuş.

Fakat iyi nokta Phison E12S ile Phison E12 karşılaşması yaptığımda yaklaşık aynı sonuçları görüyorum. Sadece Phison E12 daha güvenlikli gibi. Galiba Phison E12S yenilenmiş versiyon gibi bir şey olmuş.

İkisi de 28Nm'de hala. fakat SSD'lerde pek bir anlam ifade etmez.

Heh onu yakalamışsınız. Phison E12S, sonradan çıkmış bir kontrolcü. Piyasadaki algısı "ucuza kaçıldığı" yönünde ama karşılaştırma yapıldığında bir eksiklik yok. Firmalar bu kontrolcüye yer verip sorun yaşamamışlarsa çok doğal bir değişim.

Benim herhangi bir iddiamda yok. fakat bence E12'den çok bir eksiği yok diyebilirim. Fakat asıl sonuçlar editör incelemesine bakacak. Ucuza kaçıldığını düşünmüyorum. Kontorlcüden yana sıkıntı olmasa bile üstekki yazımda bahsettiğim 3-5 bir şey eksikleri var. Bu bağlamda CS3030 bundan sonra zor öneririm.

Gönül her zaman Samsung'tan yana P5 ve SN750'nin yerini de unutmam.

Gönül her zaman Samsung'tan yana
Sorma ya. P1 alana kadar ne kadar SSD aldıysam hepsi sorunlu çıktı. Sorunsuz modeller de sorunlu geldi. Samsung candır.
Yazılım daha iyi
@Uchiha Shisui @MaNsİoN35 Şu konuya da bir el atın ya kaç defa öne çıkardım artık unuttum:
Yazılım daha iyi
Ha bir de:

Benim dışımda birkaç kişi daha onayladı da sonrası gelmedi. P5, P2, P1'de sorun yaşayan olursa 2.1.17 döndürürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…